Asos komt met bizarre Valentijnslingerie -voor jezelf EN je vriend

Valentijnsdag is voor iedereen weer een tikkeltje anders. De één plant het liefst een romantisch uitje, terwijl de ander liever in bed blijft. Er zijn genoeg leuke manieren om de dag van de liefde wat op te spicen. Zo kwam Beyoncé al met een Valentijnscollectie, maar Asos kan er ook wat van. De webshop verkoopt namelijk wel eh, erg bijzondere Valentijnslingerie.

Asos Valentijnslingerie

Oké, zit je goed? Je slaat namelijk stijl achterover na het zien van deze pakkies. Voor de vrouw is er dit interessante setje:

Aan hartjes geen gemis, maar erg flatterend is het niet. Voor 33 euro is dit setje van jou. Maar my god, zie jij jezelf hier al in rondlopen?

Asos heeft ook speciaal iets voor mannen bedacht. Want hé, die moeten er immers ook leuk bijlopen op Valentijnsdag. Kijk eens aan:

Je hoeft nauwelijks geld neer te tikken voor dit kekke exemplaar: voor 5 eurootjes is ‘ie al van jou!

Wat vinden we hiervan?

Tja. Wat moeten we hier nu weer mee? Grappig zijn de setjes wel, maar of er daadwerkelijk mensen zijn die er mee lopen? Dat is een tweede. Maar goed, als je wil lachen, is dit zeker een goede. Oké, Valentijn is morgen al, dus de kans dat je nog op tijd zo’n setje te pakken krijgt is klein. Misschien maar beter ook, want het zou de romantiek waarschijnlijk niet ten goede komen.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Asos komt met bizarre Valentijnslingerie -voor jezelf EN je vriend
Sluiten