Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 4 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Bizzey is grote verrassing op Paaspop: dit gebeurde er in Casa BACARDÍ

Afgelopen weekend vond het eerste grote festival van het jaar plaats: Paaspop. Temidden van de opwinding en festiviteiten stond Bizzey, één van de meest populaire artiesten van Nederland, op het hoofdpodium en bracht een hele lekkere show, die het publiek wild enthousiast maakte. Wat wil je dan? Juist.. meer.

Dit gebeurde er op Paaspop

Je hebt het waarschijnlijk overal voorbij zien komen op social media: Paaspop was aan. Iedereen heeft weer zin in de zomer en feest en festivals maken daar groot onderdeel van uit. De avond nam een onverwachte wending toen Bizzey besloot om een toegift te geven in Casa BACARDÍ – dé plek voor een exclusief en energiek optreden. Hier konden fans genieten van een exclusieve performance van dichtbij. Eén ding is zeker: Bizzey is klaar voor het festivalseizoen en wij ook.

CASA BACARDÍ is ieder jaar dé plek op Paaspop waar de Latijns-Caribische klanken en de beats of the streets samenkomen en waar iedereen zich vrij mag voelen om te bewegen: ‘Do What Moves You‘, zo luidt de slogan. Hiermee vormt deze plek het perfecte decor voor de verrassing van Bizzey, die na zijn grote optreden ook een verrassingsoptreden verzorgde. Onder de aanwezigen bevonden zich niet alleen festivalgangers, maar ook bekende gezichten uit de Nederlande mediawereld, waaronder influencer en model Juultje Tielemans, zangeres Irene Hin, chefkok London Loy en nog heel veel anderen.

Check de recap van CASA BACARDÍ hieronder:

Gelukkig hoef je niet tot volgend jaar te wachten op een nieuwe CASA BACARDÍ: deze stage is op meerdere festivals te vinden komend jaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.