Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 4 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoe doet ze het toch? Blac Chyna heeft een nieuwe NEGENTIENJARIGE vriend

Het is nog maar zo’n twee weekjes uit met haar vorige lover YBN Almighty Jay, maar dertigjarige Blac Chyna heeft alweer een nieuwe jongen aan de haak geslagen. Met de nadruk op jongen, want ook deze is aan de jonge kant.

Blac Chyna is weer verliefd

Waar haar ex achttien jaar was, is haar nieuwe liefde één jaartje ouder. We hebben het over niemand minder dan bokser Devin Haney. Zo ziet hij eruit:

Machine #May11th #TheDream

6,981 Likes, 94 Comments – Lord Devin Haney (@realdevinhaney) on Instagram: “Machine #May11th #TheDream”

Eerlijk is eerlijk, naast zijn leeftijd zien wij wel meer overeenkomsten met YBN Almighty Jay. Kijk en vergelijk:

Yeah, Right ?

37.8K vind-ik-leuks, 326 reacties – @ybnalmightyjay op Instagram: ‘Yeah, Right ?’

Hoe hebben ze elkaar leren kennen?

Volgens TMZ zijn de twee al een tijdje aan het daten. Hoe ze elkaar leerden kennen, is wel een grappig verhaal: ze hebben namelijk dezelfde advocaat. Toen Devin daar achterkwam, zou hij Blac Chyna een berichtje hebben gestuurd. Tja, en de rest is geschiedenis.

Het ziet er ook naar uit dat de twee al Instagram-official zijn. Of nou ja, Blac Chyna postte een foto van Devin met de tekst “hi babe“, waar Devin met een hartje onder reageerde. Helaas heeft de realityster de foto inmiddels verwijderd, maar we hebben het bewijs nog:

Looks like #BlacChyna has a new man in her life!

126.1k Likes, 43.4k Comments – The Shade Room (@theshaderoom) on Instagram: “Looks like #BlacChyna has a new man in her life!”

Eerlijk gezegd weten we niet zo goed wat we hier van moeten denken, behalve dat Blac Chyna duidelijk op een bepaald type jongen valt. Afijn, we hopen wel voor haar dat ze gelukkig is.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Hoe doet ze het toch? Blac Chyna heeft een nieuwe NEGENTIENJARIGE vriend
Sluiten