Black Friday is begonnen bij Bol: de béste kerstdeals die je vandaag kunt scoren

Alle kerstliefhebbers verzamelen, want Black Friday is begonnen bij Bol.com.  Eerder deze week stonden andere amazing deals in de spotlight, maar nu zijn (eindelijk) de kerstspullen aan de beurt. Vandaag trappen we af met de beste koopjes op het gebied van kerst. Zo bespaar je toch nog wat euro’s voor de feestdagen.

Het is stiekem morgen pas Black Friday, maar dat weerhoudt ons (en jou straks) er niet van om toch de deals in de gaten te houden. Vandaag heeft Bol.com bijvoorbeeld heel veel korting op kerstitems en wij zetten de beste deals voor jou op een rij.

Black Friday bij Bol

Als je nog op zoek bent naar een Black Friday-koopje voor kerst, kun je vandaag je slag slaan op Bol.com. Zeker wanneer je jouw huis kerstproof wilt maken, is het geen verspilde moeite om even rond te kijken. Er staan namelijk tientallen fantastische kerstspullen online met mega kortingen. Bereid je maar alvast voor op de kerstdagen.

1. Kunstkerstboom met lichtjes – €124,95

Heb je nog geen kerstboom in huis? Dan is dit pareltje misschien wel iets voor jou. Deze kunstkerstboom van 185 centimeter ziet er mega echt uit, maar gaat jaren mee. Het enige wat je nog nodig hebt zijn een paar leuke kerstballen en wat lampjes. Deze kerstboom koop je vandaag door Black Friday met 21% korting. Do we need to say more?

Black Friday
Bol.com

2. Gourmetstel – €69

Zin om ouderwets lekker gezellig samen te gourmetten? Met dit gourmetstel ben je wel even zoet. Er past genoeg op voor jou én je gasten. Dat wordt de hele avond smullen.

Black Friday
Bol.com

3. Kerstballen – €37,94

Staat jouw kerstboom al of ga je er binnenkort eentje aanschaffen? Dan zijn mooie kerstballen natuurlijk van groot belang. Deze fantastische kerstballen koop je nu voor Black Friday met 21% korting. Kijk, dat is altijd mooi meegenomen.

Black Friday
Bol.com

4. Pizzarette – €59

Zin in een keer iets anders dan gourmetten? Maak dan je eigen mini pizza’s met deze speciale oven. Dankzij de handgemaakte kleikoepel bereikt de pizza-oven een hoge temperatuur wat ideaal is voor het heerlijk krokant bakken van de mini-pizza’s. Yum.

Bol.com

5. Tony’s Chocolonely Melk Gemberkoekjes 15 stuks – €55,24

We hoeven je niet te vertellen dat chocola niet mag ontbreken tijdens de kerst (of eerder). Tony’s Chocolonely introduceert ook een nieuwe smaak: gemberkoekjes. Perfect om uit te proberen voor de kerstdagen én om als cadeau te geven aan je dierbaren. Sla nu je slag met deze Black Friday-korting.

Bol.com

6. Fonduepan – €44

Met deze ruime fonduepan zit je wel goed voor de kerstdagen. Geschikt voor chocolade-, olie-, bouillon-, of kaasfondue. Gezellig op de bank met een leuke Netflix-film, warme chocolademelk én snacks ondergedompeld in warme chocolade? Daar zeggen wij geen nee tegen.

Bol.com

7. Pannenset – €69,95

Ben je van plan om uitgebreid te koken voor kerst? Dan is deze pannenset zeker niet verkeerd. Maak verschillende soorten hapjes klaar zonder stress. Goed om te weten: de pannen zijn geschikt voor iedere kookplaat, waaronder inductie, gas en elektrisch.

Bol.com

8. Kerstverlichting – €23,36

Houd je ook zo van verlichting tijdens de donkere dagen? Hang de lichtjes in je kerstboom of voor je raam. Hartstikke gezellig, toch?

Bol.com

 

Reageer op artikel:
Black Friday is begonnen bij Bol: de béste kerstdeals die je vandaag kunt scoren
Sluiten