OMG – Deze Black Friday deals van Dyson wil je niet missen

Grote kans dat je de Dyson tools wel kent, van de Airwrap tot de luchtreiniger. Altijd al eens zélf zo’n tool willen proberen, maar houdt het prijskaartje je tegen? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Dyson heeft namelijk vanaf vandaag exclusieve Black Friday deals. En dat terwijl ze nooit echt korting geven op machines.

It’s safe to say dat dit dus wel het ideale moment is om te investeren in een tool van Dyson.

Black Friday deals bij Dyson

Alle deals op Dyson – wat kortingen op onder andere de snoerloze stofzuigers en luchtreinigers betekent – zijn geldig vanaf vandaag tot 1 december, maar wel zolang de voorraad strekt.

Het toffe is dat Dyson nooit kortingen geeft op machines, deze deals zijn dus echt exclusief voor Black Friday. Enne, je scoort niet alleen de stofzuigers en luchtreinigers met een goede korting, je kan er ook voor kiezen om meer te krijgen voor een lagere prijs. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Zo is het mogelijk om de haardrogers en stylers uit te breiden met accessoires. En da’s niet alles, tijdens de feestdagen zijn de tools namelijk verkrijgbaar in een limited edition koperen kleur.

De deals

Of je nou voor de snoerloze stofzuiger, voor de luchtreiniger óf voor stylingtools gaat: op eigenlijk elke machine zit wel iets van korting. Zo scoor je de Dyson V11 Absolute Extra Pro snoerloze stofzuiger voor 50 euro goedkoper, en kan je ruim 80 euro korting scoren op de digitale motor V10.

Liever een sledestofzuiger dan een snoerloze? Kan ook. Op de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 én de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 maar liefst 70 euro korting. Winning.

Een van onze favorieten, de Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator valt ook onder de Black Friday deals. Die scoor je nu voor €549,00 in plaats van €649,00, dus je bespaart 100 euro.

Cadeau-edities

Al voorzien van een stofzuiger en luchtreiniger? Dan kan je ook kiezen voor exclusieve deals op onder andere haarstyling. Zo krijg je bij de Dyson Supersonic föhn vier opzetstukken en drie accessoires als exclusieve deal.

Naast de stylingtool, krijg je een opzetstuk voor glad haar, een diffuer, een opzetstuk voor zachte luchtstroom, een hittebestendig anti-slipmatje, een presentation casae én een storage bag. We love it.

Reageer op artikel:
OMG – Deze Black Friday deals van Dyson wil je niet missen
Sluiten