Black Mirror fans opgelet – er komt DIT JAAR nog een film van de serie

Stop met wat je aan het doen bent want we hebben groot nieuws. De Netflix serie ‘Black Mirror’ heeft aangekondigd dat er in 2018 nog (!) een film online komt te staan. Naast het vijfde seizoen dat dit jaar uitkomt, krijgen we dus nog een cadeautje van de makers van de serie.

‘Black Mirror’ film

December is een fantastische maand om verschillende redenen. Kerst komt eraan, oud en nieuw is around the corner, het vijfde seizoen van ‘Black Mirror’ komt online én er komt een. film. van. Black. Mirror. Holy Schnitzels.

Fans van de sciencefiction serie (wij) kunnen hun geluk niet op, dus. Aan het einde van de maand, op 28 december om exact te zijn, komt het vijfde seizoen van de Netflix-serie ‘Black Mirror’ online. Maar dat is dus niet alles dat de streamingdienst ons te bieden heeft.

Bandersnatch

Als je inlogt op Netflix en zoekt naar ‘Bandersnatch’, vindt je onderstaande afbeelding. De makers van ‘Black Mirror’ laten ons nog een beetje in het duister tasten, want veel informatie staat er niet. De omschrijving van de film, genaamd ‘Bandersnatch’ is simpelweg ‘be right back‘.

black mirror film

Maar goed, we zien het logo van ‘Black Mirror’ en het valt officieel in de categorie films. Als je op de mobiele versie van Netflix kijkt, zie je echter nog meer informatie. Hier staat namelijk dat de film anderhalf uur lang duurt én er staat 2018 bij.

black mirror film

Aangezien we nog maar tien dagen hebben in december, moet het vast en zeker heel snel komen. Fans zijn al druk aan het speculeren over een eventuele Kerst special van de serie, nog voordat het vijfde seizoen (waar Miley Cyrus overigens in speelt) online komt.

Oké dus nog een keer voor de duidelijkheid: er komt een Black Mirror film van anderhalf uur, genaamd ‘Bandersnatch’ en het komt binnen nu en tien dagen. Is it just us of is dit retespannend?!

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Miley Cyrus speelt waarschijnlijk in een aflevering van ‘Black Mirror’

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty52

Reageer op artikel:
Black Mirror fans opgelet – er komt DIT JAAR nog een film van de serie
Sluiten