Ein-de-lijk: de releasedatum van seizoen 5 van Black Mirror is bekend

Fans hebben er lang moeten wachten, maar het is bijna zover: het vijfde seizoen van Black Mirror. De super spannende serie krijgt eindelijk een vijfde seizoen en Netflix heeft zojuist bekendgemaakt wanneer we weer alle afleveringen mogen bingewatchen.

Afgelopen december mochten we nog genieten van de interactieve film Bandersnatch van de makers van Black Mirror. Een paar dikke maanden later mogen we dan ook eindelijk gaan genieten van de losse afleveringen.

Black Mirror seizoen 5

De serie Black Mirror houdt ons al jaren in de ban en vanaf 5 juni komt het vijfde seizoen. De afleveringen die stuk voor stuk een eng realistisch verhaal hebben, laten een heel naar toekomstbeeld zien wanneer het aankomt op technologie. De afleveringen eindigen vrijwel elke keer heel negatief en dramatisch. Het heeft ons dus wel even twee keer laten nadenken over de toekomst van technologie en of we wel blij moeten zijn met al die uitvindingen en updates.

Het vijfde seizoen

Maar goed, ondanks de maatschappelijke boodschap is de serie vooral gewoon retespannend en zitten we op de puntjes van onze stoelen. Vanaf 5 juni kunnen we het seizoen op Netflix verwachten en dat belooft veel goeds. De trailer van de aankomende drie afleveringen (inclusief Miley Cyrus) zien er nu al super spannend uit.

In de hoofdrollen spelen dit seizoen namelijk: Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport en Ludi Lin. Niet de minsten, dus.

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk: de releasedatum van seizoen 5 van Black Mirror is bekend
Sluiten