Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 19 nov 2019

Blake Lively heeft haar Instagram-posts verwijderd en wij willen weten waarom

Blake Lively heeft een leven waar wij allemaal van dromen. Haar carrière is er een om U tegen te zeggen, ze heeft een fantastische partner en twee lieve kindjes (met derde op komst). Deze rijkdom deelde zij ook op haar Instagram, maar helaas heeft de actrice op één foto na al haar posts verwijderd.

Ja, alle prachtige (en grappige) plaatjes met onder anderen haar man Ryan Reynolds zijn verdwenen. Wat is de reden voor deze plotselinge verdwijning?

Blake Lively

Blake is vooral bekend geworden door haar rol in Gossip Girl als Serena van der Woodsen. Op haar Instagram waren al haar andere pareltjes aan acteerprojecten te zien. Nu staat er echter nog maar één post op haar pagina. Al die 25,8 miljoen volgers zijn in de war, want waarom heeft ze dit gedaan?

De overgebleven post

Er staat (gelukkig) nog één post op haar pagina. Deze post is de trailer van een nieuwe film waar de actrice in speelt. Het gaat om de film The Rhythm Section, een thriller waar ook Jude Law en Sterling K. Brown in te zien zijn. Het lijkt erop dat Blake alleen deze foto heeft laten staan als een promotie voor de film. Grappig genoeg werkt de promotiestunt ook nog, want het is veel mensen opgevallen.

Instagram post by Blake Lively * Sep 19, 2019 at 4:02pm UTC

571k Likes, 6,648 Comments – Blake Lively (@blakelively) on Instagram

The Rhythm Section

Blake speelt Stephanie Patrick in de thriller, een vrouw die achter de waarheid probeert te komen van een vliegtuigongeluk waardoor haar hele gezin overleed. Waarschijnlijk zijn niet alleen haar acteertalenten on point in deze film. Haar uiterlijk in de film bewijst ook dat Blake élk kapsel kan hebben. Ze rockt namelijk een zwart, kortpittig kapsel.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de actrice zo’n stunt uithaalt op haar Instagram-pagina. Vorig jaar ontvolgde ze iedereen op haar Instagram (ja, ook haar man Ryan Reynolds). Vervolgens volgde ze iedereen met de naam Emily Nelson, de zelfde naam als haar karakter in de film A Simple Favor. Hierdoor kreeg deze film ook meer aandacht.

Of haar foto’s nog terugkomen (waar we natuurlijk wel op hopen) is nog maar de vraag. We bereiden ons in ieder geval voor op de volgende stunt die Blake zal uithalen. Volgens ons zal deze voorlopig namelijk niet de laatste zijn.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Blake Lively heeft haar Instagram-posts verwijderd en wij willen weten waarom
Sluiten