Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 22 feb 2018

Oeps – dit meisje stapte blauw uit bad na het gebruik van een bruisbal

Er is niets relaxter dan na een lange dag werken, thuiskomen en met een goed boek, een kop thee (of wijn) en een fijne bruisbal in bad plonsen. Althans, dat hoort relaxt te zijn. Dat was niet het geval voor Rebekah, die dankzij een bruisbal blauw uit bad stapte.

Alles was verkleurd

Al na vijf minuten had Rebekah door dat er iets niet helemaal pluis was. Haar hele huid kleurde blauw, maar daar bleef het niet bij. Ook haar hele badkuip was blauw geworden. Ze deelde de ervaring op Twitter:
“OKAYY SOO… ladies, DON’T YOU DARE BUY THE GALAXY BATH BOMB FROM KROGER. S.E.R.I.O.U.S.L.Y.
I was in the bath for a solid 5 minutes and now I am a freaking SMURF. It seriously dyed my skin. So to everyone I snapchat, enjoy looking at my forehead till I am no longer a smurf..????”

blauw na bruisbal
Na uren schrobben was haar badkuip eindelijk weer normaal. Haar huid zag er een dag later en na 13 keer wassen lichtblauw uit. Nog steeds niet heel chill, maar nog altijd beter dan Smurfenblauw. En hoewel het voor Rebekah één brok ellende was, vond Twitter het uiteraard hilarisch. Haar Tweet – die ze inmiddels heeft afgeschermd – was binnen no time 35.000 keer gedeeld en 135.000 keer geliked.


Ben je na dit verhaal nog niet bang voor bruisballen? Dan vind je deze bruisbal die naar pizza ruikt misschien wel leuk.

VT

Reageer op artikel:
Oeps – dit meisje stapte blauw uit bad na het gebruik van een bruisbal
Sluiten