Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 4 mrt 2019

Deze magische haarkleur wordt de trend van deze zomer en we willen het ook

Afgelopen januari liep onze grote vriendin Lady Gaga over de rode loper bij de Golden Globes met een haarkleur waar we allemaal spontaan verliefd op werden. De kleur, die tussen lavendel en ijsblauw zit, is de magische haartrend die we deze zomer overal gaan zien.

Haartrend voor zomer 2019

Nadat we dus Lady Gaga voorbij zagen paraderen wisten we het zeker: deze haarkleur moet wel een trend worden, dat kan niet anders. En jawel hoor, we zien de magische blauwe tinten spontaan overal terug. Je hoeft je Instagram maar te openen en je ziet de ene na de andere haarstylist foto’s posten van tevreden klanten met het heftige kleurtje.

Tegenwoordig is niks meer gek, zeker niet wanneer het aankomt op haarkleuren. We durven massaal te experimenten met pastelkleurtjes en felle haartinten en wij zijn fan. Waarom gaan voor het bekende, wanneer je ook eens een sprong in het diepe kan maken en ‘doe maar iets leuks’ tegen je kapper kan zeggen (als je je kapper vertrouwt dan, hè).

Ijsblauw haar

Met die eindeloze opties wanneer het aankomt op een nieuwe haarkleur, zien we ook steeds meer nieuwe haartrends voorbij komen. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van dit mooie ijsblauwe haarkleurtje en we willen dan ook het liefst meteen onze kapper opbellen.

Vind je het eng om meteen je hele haar in deze felle kleur te verven? Snappen we. Je kan ook gaan voor een balayage, waarbij je eigen haarkleur bij de aanzet nog te zien is en deze langzaam overloopt in het blauwe.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De nieuwe smoked marshmallow haartrend gaat je ongetwijfeld prachtig staan

Elite Daily

Reageer op artikel:
Deze magische haarkleur wordt de trend van deze zomer en we willen het ook
Sluiten