Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 4 sep 2020

De blauwe oogschaduw-trend is hot: durf jij het aan?

Heb jij de blauwe oogschaduw-trend al gespot op Instagram? Beautyguru’s Camila Coelho, Patrick Ta en Diipla Khosla zijn alvast met de trend aan de slag gegaan. Op Instragram zien we de mooiste creaties. Wij hebben de tofste looks met blauwe oogschaduw voor je op een rijtje gezet.

Goed nieuws voor alle make-up lovers: met deze trend kun je namelijk echt uitpakken.

De blauwe oogschaduw-trend

Misschien is de blauwe oogschaduw-trend wat gewaagder dan normaal, maar het is zeker een eyecatcher. Blauw is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij oogschaduw, maar deze trend is wel het proberen waard. Het is een gedurfde kleur, dus zie het vooral als experiment.

Waar wacht je nog op, pak je kwasten er maar bij. Check trouwens wel even of je de goeie kwast pakt. Hier lees je welke kwast je waarvoor gebruikt.

1. Tweedelig

Je ogen omlijnen met een blauwe oogschaduw zorgen ervoor dat je ogen opvallen. Gebruik een donkere oogschaduw voor op je oogleden en een lichtere oogschaduw onder je waterlijn en your’re ready to go.

2. Op je ooglid

Heel simpel, maar toch een eyecatcher. Een leuke twist is een eyeliner, zodat de blauwe kleur wat meer uitspringt. Geen zin in eyeliner? Dan werkt een paar lagen mascara ook voor een intensere look.

3. Smokey eyes

Zin in iets extra’s? Dan is een smokey eye een goed idee. Het fijne aan de blauwe oogschaduw-trend is dat je zoveel tinten blauw kunt gebruiken als je wilt, it’s up to you.

4. Eyeliner

Ga je liever niet all the way? Dan kun je blauwe oogschaduw ook prima als eyeliner gebruiken. Gebruik een smalle schuine kwast om het perfecte lijntje te creëren.

5. Cleopatra

Voor de echte beauty daredevil is deze look niet te missen. Met deze look kun je heel wat experimenteren, zoals het oefenen van je cateye skills.

Reageer op artikel:
De blauwe oogschaduw-trend is hot: durf jij het aan?
Sluiten