Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 27 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Well deserved – Het blauwe Gucci-pak van Harry Styles gaat naar een museum en wij begrijpen dat

Dat Harry Styles niet alleen bekend staat om zijn knappe kop en leuke liedjes, is nothing new. We zouden zo een jaarkalender kunnen maken van alle toffe looks die hij heeft gedragen. Of wat dacht je van een plekje in een museum? Ha, laat dat nou net zijn wat er gaat gebeuren. Eén van Harry Styles zijn beste outfits ever, het kobaltblauwe pak van Gucci, gaat naar een museum.

Hij komt te hangen in de Rock & Roll Hall of Fame. We praten je bij.

Blauwe pak van Gucci

Harry Styles schrijft opnieuw geschiedenis. Deze keer niet vanwege zijn muziek, maar vanwege zijn gevoel voor stijl. En hoewel Harry al zijn iconische looks veilig bewaard in een bevroren kluis in Londen (ja, echt), krijgt het blauwe pak van Gucci een speciale behandeling. Het kobaltblauwe pak wordt toegevoegd aan de Rock & Roll Hall of Fame. Het museum maakte het nieuws zelf bekend via Twitter.

En dat deden ze op een leuke manier. In een tweet lieten ze weten dat er een speciale box binnen was gekomen. Het museum liet mensen raden wat erin zat, voor ze bekendmaakten dat het het blauwe pak van Harry Styles was.

Het pak van Harry Styles wordt onderdeel van de expositie “Right Here, Right Now”. In die tentoonstelling wordt de evolutie van Rock & Roll fashion laten zien.

Nieuwe filmrol

Goed. Da’s niet het enige nieuws rondom Harry Styles. Hij heeft namelijk ook een nieuwe filmrol te pakken. En je begrijpt dat dat maar één ding betekent: over een tijdje kunnen we weer kijken naar onze crush op het witte doek. Nu vraag je je natuurlijk af in welke film hij mee gaat spelen. Dat is Don’t Worry, Darling, een film van Olivia wile.

 

Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Well deserved – Het blauwe Gucci-pak van Harry Styles gaat naar een museum en wij begrijpen dat
Sluiten