admin
admin Beauty 21 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Blond haar – al je vragen beantwoord over blonderen en verzorging

Iedereen die weleens een poging heeft gewaagd zelf haar haar te blonderen, weet hoe fout dit kan gaan. Toch kan je écht thuis wel je haar blonderen, mits je het goed doet. En als het is gelukt, hoe  houd je het dan mooi?

Het mooi houden van een blonde coupe vergt heel wat onderhoud, met name als we het hebben over geverfd haar. Daarom helpen we je graag een handje op weg met een handig overzicht met alles wat er te weten valt over blond haar.

Alles wat je moet weten over blond haar

Een mooie geblondeerde coupe ontstaat niet vanzelf. Want hoe krijg je nou precies die tint die je wilt? En hoe verzorg je blond haar vervolgens het beste? Je vind het hieronder:

  • Wie van nature geen blonde coupe heeft en het wil verven is al snel veel geld kwijt bij de kapper. Het moet namelijk eerst ontkleurd worden, waarna het geverfd, maar natuurlijk ook verzorgd moet worden. Dit kost al snel een klein fortuin. Is er niet een goedkopere manier om asblond haar te krijgen? Zeker wel. Door het zelf te verven. (Lees meer)
  • Blond is mooi, maar grijs haar heeft net dat stoere randje. Ook hiervoor hoef je niet per se naar de kapper, maar kun je gewoon thuis in de badkamer doen. (Lees meer)
  • Wil je graag een nieuw kleurtje, maar weet je even niet waar je voor moet kiezen? Dan vind je het vast interessant om te weten wat de trends van het moment zijn. (Lees meer)
  • Wil je helemaal bold gaan en ook de schaar in je lokken zetten? Dan wil je vast weten wat de trends zijn voor korte, blonde kapsels in de zomer en herfst van 2018. (Lees meer)
  • Welke kleur en vorm wenkbrauwen passen eigenlijk bij blond haar? Dat hangt allemaal van het type blond van je kapsel af. Daarnaast is het belangrijk goed te kijken naar de tint van je wenkbrauwen. (Lees meer)
  • Van donkerbruin naar asblond gaan? Het kan, maar doe het rustig aan om je kapsel niet compleet te verpesten. (Lees meer)

De verzorging van blond haar

Zo, je haar is blond. Maar nu komt het harde werk: de kleur zo mooi mogelijk houden. Het klinkt haast als een onmogelijke zaak en ja, er zijn een hoop horrorverhalen. Maar maak je geen zorgen, jou gaat het lukken. Als je je aan onderstaande tips houdt.

  • Nu je haar blond is, heb je één beste vriend: zilvershampoo. (Lees meer)
  • Goede verzorging van geblondeerd haar is enorm belangrijk. Zeker in de zomer. Maar hoe zorg je ervoor dat je lokken de verzorging krijgen die ze verdienen? (Lees meer)

17 dingen die iedereen met geblondeerd haar herkent

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Blond haar – al je vragen beantwoord over blonderen en verzorging
Sluiten