Deze hilarische blooper van Phoebe uit Friends gaat je dag helemaal maken

De laatste aflevering van de komische serie Friends is maar liefst vijftien jaar geleden uitgezonden. Toch weerhoudt dat ons er niet van om wanneer we kunnen over de serie te schrijven. Zo dook er deze week een hilarische blooper uit de serie op die je gezien moet hebben.

In de blooper zien we Phoebe die aan het bevallen is. Ze noemt in de clip de vagina een ‘dick ditch’, maar er zit een groter verhaal achter het foutje dan je misschien denkt.

Friends

Het is 2019 maar wij genieten nog altijd van de hilarische serie Friends. Velen onder ons zijn opgegroeid met de avonturen en grappen van de vriendengroep. We waren dus superblij toen we er deze week achterkwamen dat er een video is van een hilarische blooper.

Blooper van. Phoebe

De blooper is van Lisa Kudrow die de rol van Phoebe Buffay speelt. In de scene waar ze aan het bevallen is van haar broers drieling (ze was een surrogaatmoeder, don’t worry) gaat iets niet helemaal lekker. Ze gaat ineens helemaal slecht op het idee dat ze aan het bevallen is van maar liefst drie babies. Ross probeert haar te kalmeren wat, verrassing, natuurlijk niet goed gaat. Ze kaffert hem af door te zeggen: “Yeah, easy for you to say, I don’t see three kids coming out of your… dick ditch.”

Eh ja. Heb je ooit een naarder woord voor vagina gehoord? Antwoord die vraag bij nader inzien toch maar niet. Volgens de Twitter-gebruiker die de video plaatste, was Lisa uitgedaagd door de rest van de cast om het woord ‘dick ditch’ te gebruiken. Ze mocht van het netwerk namelijk niet het woord ‘vagina’ gebruiken wat overigens nogal vreemd is.

De seconde dat de woorden uit haar mond komen heeft de rest van de cast niet meer en eerlijk is eerlijk, same here.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze hilarische blooper van Phoebe uit Friends gaat je dag helemaal maken
Sluiten