Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 9 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze man deelt 9 tips en weetjes over blowjobs

Heb je je altijd al afgevraagd wat hij er nou eigenlijk allemaal van vindt, als jij met je hoofd tussen zijn benen zit? Deze negen blowjob secrets zal hij je waarschijnlijk nooit zelf vertellen. Gelukkig was deze man bereid om je tips en geruststellende adviezen te geven.

1. Een slechte blowjob bestaat (bijna) niet

Het is echt heel moeilijk om een blowjob te verpesten. Over het algemeen is het gewoon chill. Kijk alleen uit met je tanden. Tanden zijn nooit een goed idee.

2. Soms dagdroomt hij een beetje

Het krijgen van een blowjob is voor hem simpelweg relaxen. Soort van te vergelijken met het krijgen van een massage. Het kan dus gebeuren dat zijn gedachten een beetje afdwalen, maar zolang hij niet in slaap dondert, is dat alleen maar een compliment.

3. Geef ‘m even een heads-up

Laat effe weten wat je plan is voordat je spastisch je hoofd wegtrekt als hij klaarkomt. Tuurlijk, je moet lekker zelf weten wat je doet met de inhoud van zijn peen, maar geef hem in ieder geval een kans zijn hand ervoor te houden, zodat hij niet in zijn eigen oog ejaculeert. Daar wordt niemand blij van.

4. Zhe balls are zhe magic button

Aan de ene kant wil ‘ie dat je dit weet for pleasure purposes, maar aan de andere kant is het feest veel te snel over als je er een beetje ballgame bij gooit.

5. Hij kan gewoon lekker luieren

Oké, de helft van de lol is eigenlijk al het feit dat hij daar een beetje kan liggen met z’n handen onder zijn hoofd. Dat is eigenlijk toch ook het hele idee van een blowjob krijgen? Niks doen?

6. Hij houdt zich in

Waarschijnlijk had hij eeuwen geleden al klaar kunnen zijn, maar heeft het naar zijn zin, dus houdt hij zich in. Props voor jou.

7. Hij heeft een geweldig uitzicht op… de bovenkant van je hoofd

Als je je zorgen maakt omdat je een keertje bent vergeten je haar te wassen, dat hoeft écht niet. Het zal hem een worst wezen.

8. Minder likken, meer zuigen

Ja, likken is leuk en lekker enzo, maar gaat er niet voor zorgen dat hij klaarkomt. Soort van te vergelijken met hoverboards. Huh, hoverboards? Ja. Leuk, maar als je echt ergens heen wil, heb je toch echt een auto nodig.

9. To klaarkomen or not to klaarkomen?

Soms is het voor hem lastig inschatten of jij – de blowjobgever – nou wil dat hij klaarkomt, of dat het voorspel is voor the real deal. Net zoals wanneer jij iemands hand wil schudden, maar diegene je een knuffel wil geven. Of nou ja, eigenlijk meer dat jij een hand wil geven en die ander klaarkomt in je mond. Beetje dat idee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze man deelt 9 tips en weetjes over blowjobs
Sluiten