Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Blue Ivy las alle negatieve reacties op haar eerste Renaissance-optreden en dit was haar reactie

De 11-jarige Blue Ivy Carter trad deze zomer meerdere keren op met haar moeder Beyoncé tijdens de Renaissance Tour. Een groot succes, met een wat wankele start. En daar willen we het nu nog even over hebben, want wist je dat Blue Ivy alle negatieve comments zelf las?

Ze pakte de kritiek op als een ware koningin. En dat op een leeftijd van 11 jaar.

Blue Ivy tijdens de Renaissance tour

Op zaterdag 25 november ging Renaissance: A Film by Beyoncé in première in Los Angeles, waarin details worden onthuld over hoe de tour tot stand kwam. In de film gaat Beyoncé in op alle details van de tot stand gekomen show.

Eén van die details is de verschijning van Blue Ivy tijdens haar show in Parijs. “She told me she was ready to perform, and I told her no” horen we Beyoncé zeggen in de film. Ondanks dat de al eerder samen optraden in Dubai, stond mama Bey niet open voor meer gezamenlijke optredens.

Toch veranderde Beyoncé haar gedachten en mocht Blue één keertje meedoen. Dit was tijdens de show in Parijs. De kleine ster had slechts een week om zich voor te bereiden op het grote moment.

Negatieve reacties

Niet iedereen was fan van Blue Ivy. Het internet stroomde vol met kritische comments over de danskunsten van een 11-jarig kind, dat zich staande moest houden tussen naar een iconische moeder en een team van professionele dansers.

In de film legt Beyoncé dar Blue Ivy alle comments las. Een pijnlijk moment voor Blue én Bey. Maar in plaats van de handdoek in de ring te gooien, wilde Blue Ivy vaker optreden en trainen om beter te worden. En we hebben allemaal kunnen zien hoe goed dat heeft uitgepakt. De progressie die ze maakte, is enorm – tot grote trots van haar moeder.

@gck_007

blueivycter First time dancing vs last time dancing 💙 #blueivycarter #blueivy

♬ original sound – ngo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.