Blue Ivy kan de halfnaakte beelden van ouders Beyoncé en Jay-Z niet aan

Tijdens de On The Run II Tour van Queen Bey en Jay-Z zijn er bij elke show zo’n duizenden mensen die het koppel de sterren van de hemel zien zingen. Bij de show laten ze ook wat homevideo’s zien, waar de sexy beelden ons niet gespaard blijven. Blue Ivy was aanwezig tijdens een concert en kon dat laatste – heel begrijpelijk – niet aan.

Blue Ivy bij concert

De oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z is inmiddels zes jaar. Van het concert zijn er beelden verschenen van Blue Ivy waarop we haar zien dansen en genieten tot een bepaald moment: wanneer ze haar ouders nogal naakt om elkaar heen ziet bewegen. Als ze dat ziet, kijkt ze eerst nogal vies. Daarna verschuilt ze zich achter de dranghekken. Een concertganger filmde haar reactie:

Blue Ivy Source on Twitter

Blue Ivy at Beyoncé & Jay-Z’s show in London a few days ago. ? (June 15, 2018) https://t.co/iinsklTNFX

We weten niet precies om welke beelden het gaat, maar het heeft vast wat te maken met de intieme foto’s die we al zagen in het ‘On The Run Tour’-boek.

Nog meer dansende beelden

Eerlijk is eerlijk: de reactie van het meisje is een normale reactie voor ieder zesjarig meisje die haar ouders naakt samen ziet, maar dat maakt het niet minder grappig om te zien.

Naast de beelden waarop we Blue zien wegduiken, zijn er ook nog andere beelden verschenen. Hierop zie je dat ze helemaal losgaat. Zo zie je maar, die moves heeft ze vast niet van een vreemde geleerd…

Blue Ivy Source on Twitter

Blue showing her friends how it’s done ?? (June 15, 2018) https://t.co/NO1f1OTLSx

People

Reageer op artikel:
Blue Ivy kan de halfnaakte beelden van ouders Beyoncé en Jay-Z niet aan
Sluiten