Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Love & Life 11 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

6x de fijnste draadloze oordoppen voor jouw (buiten) workout

Een lange wandeling, een intensieve HIIT-workout, een uur skeeleren of gewoon een blokje om, alles wordt fijner met goede muziek in je oren. Een koptelefoon vinden we maar een lomp ding en oordoppen met draad, die krijgen we nooit meer uit de knoop. Daarom delen we vandaag zes draadloze oordoppen die van jouw workout een feestje maken.

Het is tijd om oordoppen met draadjes volledig achter je te laten – deze bluetooth draadloze oordoppen gaan je leven een stuk makkelijker maken (want nooit meer het draadje van je oordoppen uit elkaar hoeven halen).

6 draadloze oordoppen voor tijdens het sporten

1. JBL Tune 125TWS

De batterijduur van de JBL Tune 125TWS is maar liefst 36 uur en dat is echt uitzonderlijk lang. Zoals we van JBL gewend zijn is de bass bij deze oordoppen goed aanwezig, en de prijs is prima te doen: je betaalt voor deze oordoppen €79,99.

2. Rolfstone Nova Sport

De Nova Sport draadloze oordoppen van het merk Rolfstone krijgen veel goede reviews op Bol.com en daarom wilden we ze ook zeker meenemen in deze lijst. De oordoppen kosten €79, ze zijn zweetbestendig en hebben een touch-systeem waardoor je jouw nummers kunt pauzeren met één klik op je oordoppen. Handig.

3. Sony WF-SP800N

De Sony WF-SP800N hebben we persoonlijk voor jullie getest en door de Noise Cancelling functie van de oordoppen hoor je écht niets anders dan je eigen muziek. Dat is heerlijk als je bijvoorbeeld in het zonnetje een yoga-workout doet en niet gestoord wilt worden. Je draait deze oordoppen in je oor vast, waardoor je er dus volop mee kunt bewegen. Het kost je €139 via Bol.com en ze zijn ook verkrijgbaar in het wit en blauw.

4. Skullcandy SESH

We kennen het merk Skullcandy allemaal van de kleurrijke koptelefoons, maar wist je dat ze ook draadloze oordoppen voor een prima prijs verkopen? De prijs voor de Skullcandy SESH oordoppen is €39,99 als we de comments mogen geloven leveren ze prima kwaliteit voor dat geld.

5. Philips True Wireless TAT3215/BK

De oplaadtijd van de Philips True Wireless TAT3215/BK oordoppen is super snel: met 15 minuten opladen kan je al 1 uur en 15 minuten muziek luisteren. Deze draadloze oordoppen zijn zweet- en spatwaterbestendig, wat ze ideaal maakt voor het sporten. Ze zijn van jou voor €52,99.

6. Apple AirPods Pro

De draadloze oordoppen waarvan je al verwachtte dat ze in dit lijstje stonden: de AirPods van Apple hebben eigenlijk geen toelichting nodig. Ze zijn wel flink duurder dan de andere oordoppen in deze lijst, want voor de AirPods Pro betaal je op dit moment op dit moment €195,95. Volgens de reviews zijn deze oordoppen het geld meer dan waard, dus mocht je willen investeren in goede oordoppen, dan kan je zeker voor de AirPods gaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.