Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 18 jan 2019

Dit The Body Shop serum zou fantastisch werken én is heel betaalbaar

Liefhebbers van skincare opgelet, er is namelijk een anti-aging serum van The Body Shop dat als warme broodjes over de toonbank gaat, en het product is nog eens mega betaalbaar ook.

Drops Of Youth Concentrate van The Body Shop

Het Drops Of Youth Concentrate serum bevat onder andere Braziliaanse babassu-olie en drie plantaardige stamcellen: edelweiss uit de Italiaanse Alpen, zeevenkel en blauwe zeedistel van de Bretonse kust. Het product heeft een gelachtige structuur en zou de eerst tekenen van huidveroudering tegengaan, door fijne lijntjes te verminderen en poriën minder zichtbaar te maken. Dit klinkt natuurlijk al heel fijn, maar uit de recensies blijkt dat het product ook daadwerkelijk goed werkt. Meerdere gebruikers schrijven dat het serum niet alleen heel fijn is voor een droge huid, maar ook helpt bij het verminderen van acne-littekens en vlekjes in het gezicht.

the body shop serum drops of youth

Dit klinkt natuurlijk enorm fijn, want wie wil er nou niet een babyzacht huidje? En het beste: het Drops Of Youth Concentrate serum is hartstikke budgetproof. Het serum komt in twee formaten: voor een flesje van 30 ml betaal je €28,- en een flesje van 50 ml kost €39,-.

Reageer op artikel:
Dit The Body Shop serum zou fantastisch werken én is heel betaalbaar
Sluiten