Black Friday bij Bol.com: je krijgt nu mega korting op de speakers van Sonos

De hele week stunt Bol.com al met Black Friday-deals. En hoewel er iedere dag een ander thema is, zijn de speakers van Sonos vandaag al (tijdens het kerstthema) in de aanbieding gegaan. Bol geeft op verschillende speakers van het populaire merk flinke korting. Of je nu een compacte speaker, een nieuwe soundbar of een draagbare speaker zoekt, bij Bol.com vind je een Sonos-speaker die bij jouw wensen past.

En deze zijn vandaag ook nog eens extra scherp geprijsd. De One, One SL, Beam en Move behoren vandaag namelijk tot de Black Friday-deals. Dit betekent kortingen tot wel 33%. Wij zetten de beste deals voor je op een rij.

Black Friday-korting op Sonos

Let goed op: Bol.com werkt met dagelijkse deals. Dit betekent dat je alleen vandaag kunt profiteren van deze Black Friday-korting. Bol.com heeft al bekendgemaakt dat het thema van morgen ‘elektronica’ is. Er is dus een kans dat de speakers van Sonos ook morgen nog in de aanbieding zijn. Het is aan jou of je daarop durft te gokken.

Ben je te laat?

Mocht je deze deals te laat zien of op zoek zijn naar de Sonos Sub? Dan hebben we goed nieuws voor je. Niet alleen Bol.com geeft korting, ook Sonos zelf doet mee aan Black Friday. Vanaf vandaag (26 november) tot en met 30 november profiteer je ook op hun eigen website en bij geselecteerde verkooppartners van flinke kortingen.

Deze zijn net iets minder scherp dan bij Bol.com, maar ze gelden wel langer en ook de Sonos Sub doet mee. Zo krijg je nu 100 euro korting op de subwoofer. We hebben alle deals hier op een rij gezet.

Reageer op artikel:
Black Friday bij Bol.com: je krijgt nu mega korting op de speakers van Sonos
Sluiten