Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 20 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

WTF – Boohoo stopt kussens onder de kleding van modellen zodat ze zwanger lijken

Er is weer een nieuw schandaal naar voren gekomen in de mode-industrie. Het merk Boohoo wordt er namelijk van beschuldigd dat ze kussens onder de kleding van modellens stoppen om hun zwangerschapslijn te verkopen. What the actual f**k.

Het schandaal van Boohoo

Boohoo is een enorme misstap begaan. Er zijn namelijk talloze klanten die foto’s op social media delen van modellen waarvan het lijkt dat er kussens onder hun kleding gestopt is. Jep, zodat het lijkt alsof ze zwanger zijn. Vandaar dat iedereen zich afvraagt waarom ze in godsnaam niet gewoon zwangere modellen hebben gebruikt voor de zwangerschapslijn.

Het merk heeft nog niet gereageerd op het hele gedoe, maar het schandaal gaat vliegensvlug het internet over. Iedereen is razend en vindt het belachelijk dat ze deze keuze hebben gemaakt.

Courto ? on Twitter

I feel like @boohoo didn’t even try to make this model look like she was actually pregnant.

Georgia Hallgalley on Twitter

Really @boohoo you really expect us t believe that this is a “pregnant belly” you can literally see the pillow stuffed up her dress ?

boohoo kussens modellen
boohoo kussens modellen

Nog meer schandalen

Een tijdje geleden werd het kledingmerk Boohoo nog aangevallen omdat ze een trui verkochten waar echt bont in verwerkt was, ondanks dat het op de site vernoemd werd als ‘faux fur‘. De trui werd in september verkocht toen bleek dat het gemaakt was van konijnenbont.

boohoo kussen modellen

Hierna volgde een groot onderzoek naar het merk en de trui werd meteen van de website gehaald. Boohoo vertelde hierover het volgende: “At boohoo we have a strong commitment against the sale of real fur in any of our products. We have robust policies and procedures in place to ensure that we are able to adhere to this commitment. Boohoo has a team of in-house Quality Assurance experts who are responsible for testing and checking of products to ensure instances such as this don’t occur.”

Het is dus wel duidelijk dat het merk nogal wat steken laat vallen de laatste tijd. Wij zijn benieuwd naar de reactie van Boohoo over deze nep zwangere modellen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

OMG – Dit fantastische Amerikaanse modemerk komt eindelijk naar Nederland toe

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reacties 0
Reageer op artikel:
WTF – Boohoo stopt kussens onder de kleding van modellen zodat ze zwanger lijken
Sluiten