Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 28 sep 2018

Vergeet 5 sterren hotels – deze boomhutten zijn pas vet

Ooit van boomhut hotels gehoord? Daar wil je gewoon overnachten, en vooral nooit meer naar huis. Op Airbnb kun je met een speciale zoekfunctie een boomhut hotel boeken en wij hebben de tofste boomhutten ter wereld vast voor je op een rij gezet.

1. Tulum, Mexico

Dit is niet alleen een boomhut, je wordt wakker met uitkijk op zee en dat wil toch iedereen? Een nachtje in dit paradijs kost je maar €60. Waar wacht je nog op?

2. Balangan, Bali

Deze dubbeldekker boomhut ligt middenin de jungle van Bali. Je betaalt maar €75 per nacht en daar krijg je vrij veel luxe voor terug.

3. Balian Beach, Bali

Je slaapt hier niet alleen in een boomhut, je kunt er ook poedelen in een heerlijk zwembad en genieten van dit uitzicht. Dat voor maar €80 per nacht.

4. Chiang Mai, Thailand

Deze boomhut is best wel hoog en als je hoogtevrees hebt raden we aan om toch een andere boomhut uit dit lijstje te kiezen. Kan jij dit makkelijk aan? Dan betaal je maar €86 per nacht voor een onvergetelijke ervaring.

5. Columbia Falls, Montana, Verenigde Staten

Het kan natuurlijk zijn dat jij veel blijer wordt van besneeuwde heuvels in plaats van een hagelwit strand. Gelukkig zijn er ook boomhutjes in de sneeuw en wij moeten eerlijk zeggen dat we hier graag zouden overnachten. Hij is wel duur. Je bent €345 per nacht kwijt.

6. Monte Verde, Minas Gerais, Brazilië

In Brazilië kun je overnachten in deze romantische boomhut waar je via een bruggetje zo naar binnen loopt. Het uitzicht moet waanzinnig mooi zijn en als je weet dat je hier maar €88 per nacht voor hoeft te betalen boek je meteen je reis.

7. Fondettes, Centre, Frankrijk.

Lekker bouncen in een bal, wie wil dat nou niet? Niet eens zo ver van huis want deze boomhutjes kom je tegen in Frankrijk en je slaapt er al vanaf €85 per nacht.

8. Bilpin, New South Wales, Australië

Toegegeven, deze is nogal aan de dure kant, maar daar krijg je wel een échte boomhut voor terug. Je slaapt hier vanaf €670 per nacht.

9. Miami, Florida, Verenigde Staten

Eerlijk, dit ziet er toch heerlijk uit? Je slaapt er voor 56€ per nacht.

Nog meer reizen.

Deze blogger besteedt €16 per week aan eten – om vervolgens superluxe te kunnen reizen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vergeet 5 sterren hotels – deze boomhutten zijn pas vet
Sluiten