Wil je een booty als Kim Kardashian? Volg dan haar intense leg day workout

Kim Kardashian heeft één van de meest bekende (en grote) achterwerken van Hollywood. Maar wat doet zij om zo een geweldige booty te krijgen? Het enige wat je nodig hebt is een intens zware workout voor je benen en wij weten precies welke. Deze leg day is niet niks, dus houd rekening met een pittige spierpijn.

Op het Snapchat-account van de reality ster konden we zien dat je niet zomaar een legendarische booty krijgt.

Booty van Kim Kardashian

Als we aan Kim Kardashian denken, denken we natuurlijk ook aan haar enorme achterwerk. Wie wil er nou niet een partij van deze ronde billen? Geen zorgen, je hebt geen ingrepen nodig om deze billen te krijgen, maar wel een heftige workout. In een reeks van video’s laat ze aan ons zien wat haar workout routine is en hoe ze fit blijft. Trek je sportkleren maar aan en let’s go to the gym.

De oefeningen

“Today is major leg day,” zegt Kim vol glorie tegen haar trouwe kijkers. Ze begint haar sportsessie met deadlift squats met een barbell weigh bar. Vervolgens gaat ze verder met een sled pull met gewichten, Roemeense deadlifts en de zittende leg press. Ze sluit haar sportsessie af met glute kickbacks op een leg curl machine. Klinkt heftig, of niet?

Kim over haar kont

Kim was zelf nooit echt enthousiast over sporten en fitness. Dit sloeg helemaal om toen de paparazzi foto’s van haar deelde op haar vakantie in Mexico. Toen ze de foto’s zag, dacht ze: dit moet anders. Dit was dus het punt dat ze in shape wilde zijn en zich ging focussen op fitness samen met een personal trainer.

“I saw these awful photos of myself when I was on a trip in Mexico and people were photoshopping them and sharpening them,” vertelt Kim in een interview. Ook zegt Kim dat het veel tijd kost om terug in shape te komen na lange tijd. “I definitely think that you have to do the work. I get up every morning between 5:30 and 6; workout before my kids get up. I’ve been working out for an hour and a half (each day).”

We kunnen onze ogen niet van Kim haar booty afhouden en duiken meteen de gym in om haar workout routine te volgen.

Health

Reageer op artikel:
Wil je een booty als Kim Kardashian? Volg dan haar intense leg day workout
Sluiten