Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 23 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Game on – Déze 6 bordspellen scoor je alleen vandaag met hoge kortingen

Black Friday is aan. Nog niet officieel, maar veel merken strooien in de aanloop naar aankomende vrijdag al met hoge kortingen. Zo ook bol.com. Iedere dag zijn er weer verschillende deals met andere producten. Vandaag scoor je onder andere bordspellen met hoge kortingen.

En dat hoef je ons maar één keer te zeggen. Van het Peaky Blinders bordspel tot die van Temptation Island: met deze x bordspellen hoef je je nooit meer te vervelen.

Bordspellen met flinke kortingen

Iedereen heeft wel een plek in huis waar alle bordspellen opgestapeld liggen. Ideaal om er bij te pakken tijdens een meidenavondje óf met feestdagen. Een bordspel spelen hoort er helemaal bij. Zin om nieuwe bordspellen in te slaan? Bol is je go-to, want alleen vandaag krijg je flinke Black Friday korting.

NSMBL zou NSMBL niet zijn, als we niet de populairste (en leukste) bordspellen voor je op een rijtje hebben gezet.

1. 30 Seconds

Dat een goed spel niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst 30 seconds. In dit spel nemen teams het tegen elkaar op. Eén iemand in het team krijgt een kaartje met daarop vijf begrippen. Dit kan werkelijk van alles zijn. Deze moeten beschreven worden zodat de teamgenoten het kunnen raden. Hoe meer je goed hebt, des te sneller je de finish bereikt. Een hectisch spel, maar je hebt er gegarandeerd de hele avond plezier van.

Koop 30 Seconds hier met 31% Black Friday-korting

 

 

2. Peaky Blinders – Under New Management

Fan van de serie Peaky Blinders? Dan ga je dit spel geweldig vinden. Hierin ervaar je namelijk zelf hoe het is om een gangster te zijn in Birmingham. Zo moet je handelen, gokken en je tegenstanders uit de weg ruimen. Een spannend en uitdagend gangsterspel, dat je alleen kunt winnen door je innerlijke Tom Shelby te laten ontwaken.

Koop Peaky Blinders – Under New Management hier met 40% Black Friday-korting

3. Temptation Island

Denk jij weleens tijdens het kijken van Temptation Island “Ik had dit allemaal heel anders gedaan”? Dan is dit je kans. In het bordspel van Temptation Island is het namelijk aan jou om je tegenspelers te verleiden. Win jij Tempa?

Koop Temptation Island hier met 33% Black Friday-korting

4. Catan: Big Box

Een lijstje met bordspellen is niet compleet zonder Catan. Dit handelsspel is een favoriet van velen en won al meerdere prijzen. Dankzij dit succes zijn er verschillende uitbreidingen bijgekomen. Deze kun je allemaal los kopen, maar je kunt ook voor de Big Box gaan. Hierin vind je het basisspel + vijf verschillende uitbreidingen.

Koop Catan: Big Box hier met 40% Black Friday-korting

5. Throw Throw Burrito

Kun je niet lang genoeg stilzitten voor een bordspel? Dan is Throw Throw Burrito wat je zoekt. In dit hectische spel probeer je setjes kaarten te verzamelen en gooi je letterlijk met burritos. Het is te bizar om uit te leggen, maar absoluut een aanrader.

Koop Throw Throw Burrito + Exploding Kittens hier met 29% Black Friday-korting

6. Ticket to Ride Europe

Altijd al een spoornetwerk aan willen leggen? In Ticket to Ride is het aan jou om een heel spoornetwerk aan te leggen. Maar pas op! Je bent niet de enige die alle felbegeerde trajecten in handen wil hebben. Kortom, een spannend en strategisch bordspel.

Koop Ticket to Ride Europa hier met 38% Black Friday-korting.

Nu we het toch over spellen hebben. Deze 17 dingen herken je so-wie-so als je 30 Seconds speelt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Game on – Déze 6 bordspellen scoor je alleen vandaag met hoge kortingen
Sluiten