Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Beauty 14 jul 2018

Hoe je uitstelt dat je borsten gaan hangen

Er zijn zoveel dingen in de wereld waar je je zorgen om kan maken, maar je druk maken over hangende tieten is er geen onderdeel van. Het gebeurt toch wel. Gelukkig zijn er wel tips om dit proces uit te stellen en we zouden NSMBL niet zijn als we deze niet met jullie zouden delen.

Hangborsten

Je boobies hebben heel wat te verduren in je leven. Veel veranderingen die ze ondergaan zijn genetisch en daar kan je dus he-le-maal niks aan doen. Wat betekent dat je je er druk om kan maken, maar die tijd kan je beter besteden aan iets leuks doen, zoals slapen. Zwaartekracht is een feit en niemand kan daaraan ontsnappen, bummer.

Daarnaast, degene die ooit heeft gezegd dat hangende borsten lelijk zijn was waarschijnlijk een man en naar die wezens moeten we natuurlijk sowieso nooit luisteren. Dus nogmaals: who cares?!

Echter zijn er wel een paar dingen die je kan doen om je borsten gezond te houden en die ook het hele proces van hangen wat kunnen uitstellen.

Draag een BH die goed past

Het beste wat je kan doen om je borsten in vorm te houden is een bh dragen die goed past. Klinkt logisch, maar meer dan de helft van de vrouwen schijnt de verkeerde bh-maat te dragen. Een goede bh helpt tegen de effecten van die nare zwaartekracht en maakt je algehele leven een stukkie comfortabeler. Daarbij komt ook dat je borsten er het beste uitzien in een goed passende bh, win-winsituatie als je het aan ons vraagt.

Draag de goede BH voor wat je doet

Bh’s kunnen prijzig zijn, maar een sport-bh is echt niet zò duur meiden. Het is een investering die je leven een stuk makkelijker maakt want 1. Het is beter voor je borsten en 2. Het is comfortabel tijdens het sporten. Daarnaast is het belangrijk dat je sportbh’s draagt voor de specifieke soort sport die je beoefent. Zo heb je bh’s voor yoga, maar ook voor meer intensieve sport zoals hardlopen. Tuurlijk hoef je niet duizend en één verschillende shapes te kopen, maar kies wel voor een bh voor dagelijks leven én een bh voor actieve momenten.

Sport

Eén van de beste dingen die je kan doen om te voorkomen dat je borsten gaan hangen is regelmatig sporten. Elke sport is natuurlijk voordelig, maar er bestaan workouts die specifiek gericht zijn op de spieren die je borsten omhoog houden.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoe je uitstelt dat je borsten gaan hangen
Sluiten