We brachten een bezoek aan winkelcentrum Lil’ Amsterdam in Centraal Station

Vandaag opende er een heel nieuw concept in de nieuwe Amstelpassage in Amsterdam Centraal, namelijk een ‘pop-up mall’. Een jaar lang zijn hier allerlei conceptstores met kunst, mode, cultuur, eten en design als thema te vinden. Wij brachten alvast een bezoekje!

Je denkt niet zo 1-2-3 aan Amsterdam Centraal om kunst te kijken, aan een proeverij deel te nemen of om te shoppen. Toch is sinds vandaag Lil’ Amsterdam geopend: een winkelcentrum in het hart van het station.

Hier kun je bijvoorbeeld shoppen voor hebbedingetjes bij conceptstore OU Boutique (interieurspullen, kleding van onder andere Second Female en accessoires), maar ook kan je bij Treatwell terecht voor behandelingen van afwisselende salons. Daarnaast staat er middenin de passage een bar genaamd Lil’ Club, om gezellig een drankje te doen of hapje te eten.

Verder vind je er Daily Paper, AMFI, HACKEDby, Moco Museum, Let it Grow, Pup Creative Agency en nog veel meer leuks. De huidige highlights vind je op onze foto’s hieronder!

Lil’ Amsterdam is elke dag open van 11:00 tot 20:00 en te vinden in de Amstelpassage in Amsterdam Centraal Station. Meer info vind je hier.

Fotografie: Yvet van der Naalt

Reageer op artikel:
We brachten een bezoek aan winkelcentrum Lil’ Amsterdam in Centraal Station
Sluiten