Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn Brad Pitt en Emily Ratajkowski nou aan het daten?!

Brad Pitt en Emily Ratajkowski: het zijn twee zeer aantrekkelijke, single (!) celebrities. Wij hadden deze link niet per se verwacht, maar rumour has it dat deze twee casual aan het daten zijn. Wij praten je bij over deze kersverse fling.

Eerst Gigi en Leo, nu Brad en EmRata… Nu we er langer over nadenken: wij zijn fan van Bremily.

Zijn Brad Pitt en Emily Ratajkowski nou aan het daten?!

Model en actrice Emily Ratajkowski (a.k.a. Emrata) is sinds kort uit elkaar met haar ex man, Sebastian Bear-McClard, met wie ze ook een kindje heeft. Ze gooide onlangs nog flinke shade naar hem op TikTok. Emily en filmproducer Sebastian leken heel lang een gelukkig koppel, maar er was blijkbaar trouble in paradise. Page Six meldde in juli dat Emily van plan was om een scheiding aan te vragen van Bear-McClard vanwege beschuldigingen van vreemdgaan.

Maar nu lijkt het erop dat Emily opnieuw de liefde heeft gevonden, in niemand minder dan Brad Pitt. Een bron vertelt aan E! News dat de twee A-lister met elkaar uitgaan, op nonchalante wijze. Dus note to self: neem deze fling nog niet té serieus.

“Emily is putting herself out there and enjoys the company. She’s trying to keep busy and not focus on the divorce. Her and Brad met through mutual friends in the industry. It was causal and friendly” vertelt de insider aan E!.

Maar goed, een date bij de Oyster Bar in NYC is wat ons betreft niet héél ‘casual’. Volgens een ooggetuige hadden de twee het erg gezellig en hing er zeker romantiek in de lucht.

Ondanks de breuk met haar ex, probeert Emily (aka EmRata) er het beste van te maken. “Emily’s really bummed about it for the sake of their son, but is trying to move forward and stay positive,” vertelt een andere bron aan E! News.

Wij zijn heel benieuwd waar dit naartoe gaat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.