Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Brad Pitt en Jennifer Aniston hadden een reünie tijdens de SAG Awards en wij zijn obsessed

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen: Brad Pitt en Jennifer Aniston. Eerder liepen ze elkaar tegen het lijf tijdens The Golden Globes, gisteren was het raak tijdens de Screen Actors Guild (SAG) Awards. Brad en Jennifer werden al knuffelend (!) gespot en de foto’s spreken boekdelen.

Zou dit de comeback van powercouple Brad Pitt en Jennifer Aniston betekenen? Wij hopen van wel.

Brad Pitt en Jennifer Aniston

Vannacht wonnen Brad Pitt en Jennifer Aniston beiden een Screen Actors Guild Award. Jen voor haar rol in de serie The Morning Show en Brad voor zijn rol in de film Once Upon A Time in Hollywood. Backstage hadden de twee exen een kleine reünie en die reünie laat iedereen zitten met de vraag: zijn Brad en Jennifer weer samen?

De twee eindigden samen in de winner’s room, waar ze voor het eerst in jaren samen op de foto werden gezet. Klein detail: er werden handen vastgehouden (heavy breathing). Het is alweer vijftien jaar geleden dat het stel uit elkaar ging en daarom riep de reünie nostalgische reacties op. Fans wachten al eeuwen op een comeback van het koppel (ja, wij ook) en Twitter heeft het niet meer.

Zijn ze weer samen?

Is het koppel weer terug? Niet te snel. Brad zei in zijn speech dat hij zijn Tinder profiel moest updaten na het ontvangen van de award. Na zijn speech zorgde hij er wel voor dat hij de speech van Jennifer niet zou missen door backstage te kijken. De video waarin hij de speech van Jen bekijkt is té cute.

En dan hebben we nog de foto’s van de twee waarop Brad en Jennifer elkaar feliciteren met hun SAG Awards. Bekijken is op eigen risico. We. Are. Screaming.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Brad Pitt en Jennifer Aniston hadden een reünie tijdens de SAG Awards en wij zijn obsessed
Sluiten