Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 19 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan na 19 jaar weer samenwerken

Stop met wat je aan het doen bent, want Brennifer is back. Althans, voor even. Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan namelijk na negentien jaar weer eens samenwerken. En dat is zo ongeveer het allerbeste nieuws wat je vandaag gaat horen.

Brad Pitt en Jennifer Aniston zijn samen te zien tijdens een virtueel event waar de film Fast Times at Ridgemont High live gespeeld wordt.

Brad Pitt en Jennifer Aniston

Voor het virtuele event zullen Brad en Jennifer dan eindelijk weer samen gaan werken. De laatste keer dat de twee samen te zien waren was in 2001, toen Brad een gastrol had in de serie Friends. Ze waren een koppel en zelfs een jaar getrouwd, maar gingen in 2005 uit elkaar. Brad Pitt trouwde met Angelina Jolie, maar het koppel is in 2016 gescheiden.

Sindsdien is de wereld klaar voor een hereniging van Brennifer. Begin dit jaar liepen de gemoederen hoog op toen Brad en Jennifer een reünie hadden tijdens de SAG Awards. Klein detail: er werden handen vastgehouden (heavy breathing) en het hele internet had het erover.

Fast Times at Ridgement High event

Oke, terug naar het event. Brad en Jennifer gaan onder anderen samenwerken met Jimmy Kimmel, Julia Robberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook en Sean Penn. Fast Times at Ridgement High kwam in 1982 uit en was de grondlegger voor de high school comedy. Volgens CNN is het event “unrehearsed, anything-goes table read,” en dat belooft heel veel goeds.

Met het event wordt geld opgehaald voor CORE Response, dat zich inzet voor de gevolgen van het coronavirus in Amerika. Voor de fans die bijna niet kunnen wachten hebben we goed nieuws: het event is namelijk te zien via de Facebook en TikTok van CORE op zaterdag 22 augustus. Dus zet een cirkel in je agenda, want de comeback van Brad Pitt en Jennifer Aniston wil je natuurlijk niet missen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan na 19 jaar weer samenwerken
Sluiten