OMG – Dít Duitse model is de nieuwe vriendin van Brad Pitt

Brad Pitt houdt de gemoederen flink bezig. Sinds de scheiding met Angelina Jolie gingen er verschillende gerichten over het liefdesleven van de succesvolle acteur. Brad Pitt zou een MIT-professor daten. Ook de Amerikaanse actrice Alia Shawkat werd genoemd. En media smulden lange tijd van een vermeende verzoening met zijn ex Jennifer Anniston. Maar de 56-jarige acteur verrast nu vriend en vijand met zijn 29 jaar jongere Duitse vriendin.

Slecht nieuws voor alle single ladies: Brad Pitt is dus weer bezet. Maar wie is de 27-jarige Nicole Poturalski?

Nicole Poturalski: de nieuwe vriendin van Brad Pitt

De nieuwe vriendin van Brad Pitt is Nicole Poturalski, een 27-jarig model uit Duitsland. De twee vieren op dit moment vakantie in Zuid-Frankrijk en werden al op meerdere plekken samen gespot.

Brad Pitt heeft zijn nieuwe vriendin Nicole Poturalski volgens US Magazine meegenomen naar Chateau Miraval. En dat is niet zomaar een fijne plek, hij trouwde hier namelijk met Angelina Jolie. Erg origineel is hij dus niet, maar wij zijn vooral benieuwd naar de – natuurlijk bloedmooie – Nicole.

Getrouwd en een zoontje

Over het privéleven van Nicole Poturalski is niet veel bekend. De nieuwe vriendin van Brad Pitt is op haar dertiende gescout in Disneyland en heeft sindsdien een succesvolle modellencarrière. Zo staat ze onder contract bij bureaus in New York, Los Angeles en Berlijn. Nicole stond een paar weken geleden nog op de cover van de Duitse Elle voor het septembernummer van dit jaar.

Het Duitse model met Poolse roots heeft een zoontje uit een vorige relatie met de 68-jarige Roland Mary. Volgens The Daily Mail is ze nog steeds met hem getrouwd, maar is er sprake van een open huwelijk. Haar 176.000 volgers krijgen af en toe een glimp te zien van haar 7-jarige zoontje Emil, maar verder houdt Nicole haar privéleven vooral privé.

Reageer op artikel:
OMG – Dít Duitse model is de nieuwe vriendin van Brad Pitt
Sluiten