Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 12 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 break-up songs helpen je binnen no-time over je ex heen te komen

Is het uit met je lief? Of het nu jouw beslissing was of die van je partner, it sucks. Een break-up kan heel pijnlijk zijn en je gaat even door een hele kutte periode. Maar NSMBL is hier met een afspeellijst voor de zomer waardoor je binnen no-time over je ex bent.

Break-up songs

Het is uit. Dus je voelt je kut, verdrietig, boos, moe en alles tegelijk. Je natuurlijke instinct is om op Spotify meteen te zoeken naar Beyoncé’s album I Am Sasha Fierce en een potje te janken in je bed. Niet doen, dit is super zonde. Je gaat je alleen maar kutter voelen. In plaats daarvan ga je deze nummers op volume honderd zetten. Boy Bye!

1. Supermodel” van SZA

Even serieus, waar was SZA toen we haar nodig hadden tijdens onze middelbare schooltijd? Na het luisteren van dit nummer voel je je gegarandeerd te goed voor je ex. En terecht natuurlijk. Je ex is je niet waard, geloof ons maar.

SZA – Supermodel

SZA’s “CTRL” available on: Apple Music – http://smarturl.it/iCTRL Spotify – http://smarturl.it/sCTRL Soundcloud – http://smarturl.it/scCTRL Tidal – http://smarturl.it/tCTRL Amazon Music – http://smarturl.it/aCTRL Google Play – http://smarturl.it/gCTRL Follow SZA: http://szactrl.com http://instagram.com/sza http://twitter.com/sza http://facebook.com/sza

2. “100 Letters” van Halsey

Oké tuurlijk, af en toe mag je ook wel even toegeven aan je emoties en mag je alles er even uit huilen. We hoeven je niet te vertellen dat je er niet in moet blijven hangen, maar als je even een reminder nodig hebt dat je relatie écht voorbij is, dan is dit je nummer.

3. “Never Call Me (Slauson Hills Edition)” van Jhené Aiko met Kurupt

Jhené Aiko is natuurlijk sowieso een goede om naar te luisteren. Wat je stemming ook is. Dit nummer zet in ieder geval even alles in perspectief, waardoor je weer weet wat je waard bent.

4. “Dead to Me” van Kali Uchis

De titel zegt het al. Wanneer je echt klaar met je ex bent en alleen maar boos bent, is dit je nummer. Kali Uchis heeft een beetje een Amy Winehouse uitstraling en stem, maar dan in een ander jasje. Een lekker dromerige vibe. Bekijk ook meteen wat meer van haar video’s, want ze zijn prachtig.

5. “Teenage Fantasy” van Jorja Smith

Er komt een dag dat je geneigd bent om terug te gaan naar je ex, ondanks dat hij of zij je enorm heeft gekwetst. Sommige relaties zijn altijd niet meer dan een droom geweest en dat moet je soms eventjes horen. Dit nummer is een herinnering aan het feit dat je niet moet vallen voor mensen die niet hetzelfde willen als jij. De prins of prinses op het witte paard komt vanzelf.

6. “Be Careful” van Cardi B

YAS queen! Cardi B is fantastisch. Een echte powervrouw die niet op haar mondje is gevallen. En ze pikt geen shit, van niemand niet. En dat is ook precies wat ze in dit nummer vertelt. Eigenlijk zijn al haar nummers perfect voor als je even een beetje bad bitch vibes nodig hebt.

7. “IDGAF” van Dua Lipa

Ook de intentie van dit nummer is al aan de titel af te lezen. I Don’t Give A Fuck van Dua Lipa gaat over het vallen voor de verkeerde en waarom je dit niet meer moet doen. Het verleden is het verleden en je moet door.

8. “For the Night” by Princess Nokia

Dit nummer draait om self love, bewustzijn en self-care. Na het luisteren van dit nummer voel je je weer helemaal nieuw en voel je je (en terecht) te goed voor hem.

9. “Nice For What” van Drake

We hoeven je niet te vertellen dat de break-up muziek van Drake perfect is voor al je negatieve stemmingen. Dit nummer van hem duikt weer helemaal in alle gevoelens. De video laat verschillende krachtige vrouwen zien en heeft als boodschap dat het leven doorgaat en je gevoelens vanzelf verdwijnen. En het is al helemaal fijn om dit van een man te horen zo nu en dan.

10. “ICY GRL” van Saweetie Feat. Kehlani

Heb je een grote dosis girl power nodig, dan zet je deze op. You slay, en dat moet je weten en zo moet je ook behandeld worden.

Stop met nadenken over je ex en ga genieten van de zomer met deze playlist. Wedden dat je super snel over je ex heen bent?

Popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 10 break-up songs helpen je binnen no-time over je ex heen te komen
Sluiten