Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Entertainment 14 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Een gebroken hart op Valentijnsdag? Dit zijn de ultieme break-up songs

Loopt jouw Valentijnsdag anders dan gepland? Voor velen is Valentijnsdag een dag vol romance en liefde, maar voor sommigen loopt het net wat anders dan gepland. Of is het een pijnlijke herinnering aan een gebroken hart. Als je jezelf op deze dag voelt als iemand met een gebroken hart, we’re here to help.

Want wat biedt nu meer steun dan lekker mee schreeuwen met een goede break-up song? Wij delen de 10 perfecte break-up songs die jou gaan helpen bij het helen van een gebroken hart.

Break-up songs voor op Valentijnsdag

We hebben allemaal wel die ene playlist op onze telefoon die we aanzetten wanneer we ons wat minder voelen of gewoon even lekker willen meezingen. Dit zijn een aantal liedjes die absoluut niet mogen ontbreken in jouw playlist.

Stick Season – Noah Kahan

Stick Season is uitgebracht in 2022 door Noah Kahan en is sinds kort een grote hit. Noah zingt over in de steek worden gelaten of je ‘gevangen’ voelen.

The One That Got Away – Katy Perry

Dit lied is uitgebracht in 2010, maar is nog steeds een must in jouw afspeellijst. Katy Perry zingt over de belofte ‘voor altijd’ terwijl dit soms niet vol te houden is.

Since U Been Gone – Kelly Clarkson

Kelly Clarkson bracht in 2004 haar grootste hit uit. Het lied gaat over een mislukte relatie. Geschreven vanuit het perspectief van de vrouw.

Drivers License – Olivia Rodrigo

in 2021 bracht Olivia haar album Sour uit. Hoewel dit hele album in je break-up playlist kan, is dit toch een van de beste. Het gaat over iemand met een gebroken hart die haar ex verder ziet gaan.

Someone Like You – Adele

Wie kent deze hit nou niet? Adele schreef het lied over iemand die verder probeert te gaan met haar leven en op zoek is naar iemand die diezelfde gevoelens omhoog kan brengen als haar ex.

‘All too Well (10-Minute Version) – Taylor Swift

Heeft jouw heartbreak moment iets langer nodig? Dan is deze 10 minuut lange versie van Taylor Swift perfect voor jouw afspeellijst. Ze zingt over een bloeiende relatie, die vervolgens stuk loopt en het verdriet als gevolg hiervan.

Thank U Next – Ariana Grande

Uitgebracht in 2019. In dit lied zingt Ariana over haar vorige relaties. Ook gaat het veel over liefde voor jezelf.

We Are Never Getting Back Together – Taylor Swift

Wil jij je frustraties kwijt over je ex? Deze hit van Taylor Swift gaat over de frustraties van een ex die het weer opnieuw wilt proberen.

Escapism – Raye

In dit lied zingt Raye over de, voornamelijk ongezonde, gevolgen van een break-up.

Good 4 U – Olivia Rodrigo

Ook deze hit uit het album Sour kan niet ontbreken. Het gaat over het vergelijken van je ex met zijn nieuwe vriendin en met jezelf.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.