Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Video 12 jul 2020

How to survive a break-up: met deze tips kom je er gegarandeerd doorheen

Grote kans dat je weleens een break-up hebt meegemaakt, dat is helaas bijna onvermijdelijk. En man, wat kan dat pijn doen en een hoop vragen met zich meebrengen. Wanneer ben je weer toe om te daten? Wanneer ga je je überhaupt óóit weer goed voelen?

Hoe pijnlijk een break-up ook lijkt, een ding is zeker: je komt er gegarandeerd overheen.

Over een break-up heen komen

Iedereen gaat anders met een break-up om. De een heeft behoefte aan veel activiteiten en veel vrienden om zich heen en de ander sluit zich het liefst helemaal af. Hoewel het volgens een expert aannemelijk is dat je sneller over een break-up heen komt als je leven vol en druk aanvoelt, kan dat voor jou op het moment niet goed voelen.

Wat misschien heel fijn is, is goed advies van anderen. Ervaringsverhalen van meiden die het zelf ook hebben meegemaakt. Je bent namelijk niet de enige die een gebroken hart moet verwerken, we’ve all been there.

Girl Talk

In de nieuwste aflevering van Girl Talk (hi nieuw seizoen) hebben we het over dit onderwerp: break-ups. Gina en Tess, Benthe en Michelle en Bruna en Elise vertellen over hun ervaringen, wat zij jou als advies zouden geven en of het oké voelt om weer te gaan daten.

Reageer op artikel:
How to survive a break-up: met deze tips kom je er gegarandeerd doorheen
Sluiten