Kelly Kulk
Kelly Kulk Food 16 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Breakfast of champions: Fluffy pannenkoekjes met chocolade en kokos

Dit heb je nodig:
– 130 gram bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel bakzout
– 1 eetlepel suiker
– 1 groot ei
– 180 ml karnemelk
– 60 ml kokosmelk
– 1 eetlepel kokosolie
– 1/4 theelepel kokosmelk extract

Toppings:
– Slagroom
– Griekse yoghurt
– Kokossnippers
– Geschaafde chocolade
– Frambozen

Zo ga je te werk:
1. Stop alle droge ingrediënten in een kom en roer het door elkaar. Pak een andere kom en mix daarin het ei, de karnemelk, kokosmelk, kokosolie en kokosmelk extract.
2. Voeg de inhoud van de twee kommen bij elkaar toe en roer het door elkaar met een vork, tot een dik beslag. Laat dit voor 10 minuutjes staan en voeg vervolgens een gewenste hoeveelheid chocoladesnippers toe.
3. Verwarm de pan en voeg vervolgens wat boter of olie en 1 flinke eetlepel beslag toe. Zodra er kleine bubbeltjes bovenop het pannenkoekje ontstaan kun je hem omdraaien.
4. Na het omdraaien laat je de pannenkoek nog 1 á 2 minuten bakken tot deze goudbruin is. Blijf dit herhalen tot je een stapeltje met pannenkoeken hebt.
5. Top de stapel vervolgens af met alle gewenste toppings!

Zie hier nog 30 pannenkoeken waar je zonder twijfel van gaat watertanden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Breakfast of champions: Fluffy pannenkoekjes met chocolade en kokos
Sluiten