Er komt een Breaking Bad-film aan en dit is wat we erover weten

Toen de hitserie Breaking Bad tot zijn einde kwam, is er nog lang gespeculeerd over een mogelijk vervolg op de serie. Nu, vier jaar na het einde van het laatste seizoen is het safe to say dat seizoen vijf de laatste was. Maar, niet getreurd, want ER KOMT EEN FILM.

Breaking Bad-film Greenbriar

Er zijn nog niet veel details over de film, maar wel weten we dat hij Greenbriar zal gaan heten en zal gaan over de ontvoering van Jesse Pinkman (Aaron Paul) en zijn zoektocht naar vrijheid, na de dood van Walter White (Bryan Cranston). De film wordt geschreven en waarschijnlijk ook geregisseerd door de schrijver van Breaking Bad, Vince Gilligan. Greenbriar wordt opgenomen waar Breaking Bad zich afspeelde, in New Mexico.

Heeft Walter White een rol?

Of Bryan Cranston een rol zal hebben in Greenbriar, is nog onbekend. In een interview gaf hij aan nog niets over de productie te hebben gehoord en ook geen script te hebben gezien, maar wel open te staan voor een rol in de film.
“Yes, there appears to be a movie version of Breaking Bad. But I honestly have not even read the script. So I couldn’t tell you… If Vince Gilligan asked me to do it, sure, absolutely. He’s a genius,” aldus Cranston.

Helaas weten we dus nog niet veel over de verhaallijn, behalve dat we een ontvoerde Jesse Pinkman en zijn zoektocht naar vrijheid zullen volgen. Maar, gezien het talent van Vince Gilligan, kunnen we ons niet voorstellen dat de film géén succes wordt. We kunnen nu al niet wachten.

Binge-avondje? Kijk deze oude series op Netflix

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Slashfilm

Reageer op artikel:
Er komt een Breaking Bad-film aan en dit is wat we erover weten
Sluiten