Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 3 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

YES! De Breaking Bad film komt nog veel eerder dan we hadden verwacht

Breaking Bad fans opgelet. Zoals jullie vast en zeker weten komt er na de fantastische serie Breaking Bad nu ook een spannende film. Wanneer die precies zou komen was een hele lange tijd onduidelijk. Tot nu dan, want op Instagram is bekendgemaakt dat de film sneller komt dan verwacht.

Hoofdrolspelers Aaron Paul en Bryan Cranston hebben vandaag allebei tegelijkertijd een foto van hun tweeën gepost. De foto bevestigt dat Bryan Cranston weer terugkomt in de rol van Walter White en dat is natuurlijk fantastisch nieuws.

Breaking Bad film

Op de foto die de twee acteurs hebben gepost zien we heel duidelijk hun personages. Bryan (Walter White) en Aaron (Jesse Pinkman) lopen uit een rivier en houden allebei hun schoenen vast. Hun gezichtsuitdrukkingen zijn super serieus en beide foto’s hebben de caption “Even sooner”.

Het is moeilijk te zeggen of dit een daadwerkelijke still is uit de film of gewoon een foto die ze samen hebben gemaakt op de set. Als het een still is, betekent dat dat de film dus al klaar is en dat we deze elk moment kunnen verwachten. Wat het ook is, de film komt eraan en snel ook.

Even sooner

460.1k Likes, 12.6k Comments – Aaron Paul (@glassofwhiskey) on Instagram: “Even sooner”

Bryan Cranston on Twitter

Even sooner https://t.co/1b84qqXpSZ

Heisenberg is back

Als je Breaking Bad hebt gezien, weet je natuurlijk hoe de serie eindigt. Vanwege het einde was het lang onduidelijk of Bryan ook in de Breaking Bad film zou spelen. Goed nieuws dus, want ons favoriete meth kokende team slaat de handen ineen in het nieuwe verhaal. Pak de popcorn er maar bij want dit gaat spannend worden. Wil je meer weten over wat er tot nu toe bekend is over de film? Dat lees je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
YES! De Breaking Bad film komt nog veel eerder dan we hadden verwacht
Sluiten