YES – De eerste officiële trailer én de release date voor de Breaking Bad film zijn gelanceerd

Stop met wat je aan het doen bent want we hebben goed nieuws voor alle Breaking Bad fans. De eerste officiële trailer voor de aankomende Breaking Bad film is gelanceerd. Spoiler alert: we zitten nu al op het puntje van onze stoel.

Dat is nog niet alles. Ook de release date van de film is bekendgemaakt door Netflix. Dit is alles wat we tot nu toe over de film weten.

Breaking Bad film

Na zes lange, lange jaren zonder Jesse Pinkman en Walter White is het eindelijk zover: Breaking Bad is terug. Niet met een nieuw seizoen, maar met een film. Het einde van de serie zorgde ervoor dat wij ons nog maandenlang hebben afgevraagd wat er nu precies met Jesse is gebeurd. Waar is die vent naartoe?

Het lijkt erop dat we op die vraag in de film eindelijk antwoord krijgen. Dit weekend is de officiële trailer gelanceerd én is de release date bekendgemaakt dus fans kunnen hun geluk niet op. De film is vanaf *tromgeroffel* 11 oktober te zien op Netflix en de trailer belooft veel goeds.

De trailer van El Camino: A Breaking Bad Movie

Skinny Pete, gespeeld door Charles Baker, kennen we natuurlijk als een van Jesse’s dealende vrienden uit de serie en hij is te zien in de trailer. Skinny Pete heeft altijd een goed hart gehad, maar gedurende de hele serie had hij ook veel problemen met drugs. Dat hij zijn vriendschap met Jesse waardeert is wel duidelijk. Tijdens een verhoring met de politie geeft hij geen informatie over de locatie van Jesse.

Sterker nog, hij vertelt dat hij het zo zielig vindt dat Jesse opgesloten was om Crystal Meth te koken voor zo’n lange periode. Pete wil niet dat Jesse ooit nog eens opgesloten wordt, al helemaal niet door de politie. Het is dus wel duidelijk waar de film over gaat: Jesse Pinkmans ontsnapping.

Reageer op artikel:
YES – De eerste officiële trailer én de release date voor de Breaking Bad film zijn gelanceerd
Sluiten