Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 14 feb 2019

YES – De aankomende Breaking Bad film zal op Netflix komen en dit is wat we al weten

In 2013 werd de laatste aflevering van de beste serie ooit uitgezonden: Breaking Bad. We waren al op de hoogte van het goede nieuws dat er officieel een Breaking Bad film aankomt. Daarnaast weten we nu dat de film als eerste op Netflix te zien zal zijn.

Breaking Bad film

Wij hebben allemaal een traantje moeten wegpinken toen de aftiteling begon na de laatste aflevering van ‘Breaking Bad’. Ondanks dat we daarna nog hebben kunnen genieten van de spinoff ‘Better Call Saul’, missen we Walter White en Jesse Pinkman toch wel enorm.

Na het enorme succes van de twee series zijn onze grote vriend Vince Gilligan en zijn productieteam bezig met het zoeken naar een manier om het indrukwekkende verhaal uit Albuquerque een nieuw leven in te blazen. Dat gaat dus officieel gebeuren, want de productie van de Breaking Bad film is al een hele tijd bezig.

De film zal in tegenstelling tot wat we verwachtten als eerste op Netflix te zien zijn voordat het naar AMC gaat (waar de serie eerst werd uitgezonden). Dat is natuurlijk al helemaal goed nieuws voor de fans van Mr. White, want dat betekent dat we hier ook heel snel kunnen genieten van de film.

Wie komt er terug?

De film wordt op dit moment geschoten onder de werktitel ‘Greenbrier’ en AMC laat nog heel weinig los over de details. Bryan Cranston, de acteur die Walter White speelt, heeft al een hele tijd geleden toegegeven dat de film wordt gerealiseerd. Wat hij nog niet heeft laten weten, is of hij wel of niet terug zal keren in de film.

Wel schijnt het zo te zijn dat Aaron Paul A.K.A Jesse Pinkman terug zal keren in de film. Het verhaal speelt zich een paar ja na de laatste aflevering af, waardoor de kans klein is dat Walter terugkeert. We weten namelijk allemaal wat er met de meth cook gebeurde aan het einde van de laatste aflevering.

Het verhaal

Volgens THR zal het verhaal van de film gaan over Jesse Pinkman en wat er allemaal gebeurde nadat hij was gekidnapt. Als er één ding is dat we zeker weten dan is het wel dat Jesse al-tijd problemen en pech aantrok, dus dat belooft al veel goeds.

Wanneer de film precies uit gaat komen, is nog niet bekend. Er wordt verwacht dat dit ergens volgend jaar zal zijn. Tot die tijd moeten we dus maar alle oude seizoenen terugkijken.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Binge-avondje? Kijk deze oude series op Netflix

Hollywood reporter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
YES – De aankomende Breaking Bad film zal op Netflix komen en dit is wat we al weten
Sluiten