Breaking! Volgens Selena Gomez is Justin Bieber dus écht vreemdgegaan

Jawel, de Instagram-ruzie tussen Selena Gomez en Justin Bieber heeft zojuist een nieuw hoogtepunt bereikt.

Het begon allemaal een tijdje terug, toen Biebs verscheidene keren throwback foto’s deelde op zijn Instagram-account van zichzelf met Selena toen ze nog een stelletje waren. De geruchten gingen daarna dat een paar liedjes op Selena’s album Revival over Justin gingen en dat stiekem ook een paar liedjes van Bieber’s album Purpose over haar gingen.

Een aantal dagen geleden liep de ruzie echter een tikje uit de hand. Justin had een paar intieme foto’s met Sofia Richie op zijn Instagram-account gedeeld, waar zijn Beliebers niet over te spreken waren.

Update 16/08: Justin heeft zijn hele account, met ruim 77 miljoen volgers, verwijderd.

Bieber dreigde zijn account op privé te zetten, als zijn fans niet ophielden met het maken van hate comments en kreeg reactie uit onverwachte – of juist verwachte? – hoek. Selena liet via een comment weten wat zij vond van de foto’s die Justin had gedeeld:

“If you can’t handle the hate then stop posting pictures of your girlfriend lol -it should be special between you two only. Don’t be mad at your fans. They love you.”

En vrij snel hierna volgende een tweede, nog véél meer zeggende reactie:

“Funny how the ones that cheated multiple times, are pointing the finger at the ones that were forgiving and supportive, no wonder fans are mad.”

Say what!? Brengt Selena dan eindelijk publiekelijk naar voren dat Justin vreemdging toen hij met haar was, waardoor er aan Jelena een eind kwam? Het is in ieder geval een zware beschuldiging, die vast wel ergens op gebaseerd moet zijn.

Ondertussen blijven de fans van Selena en Justin door razen onder de nu befaamde foto. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd tot Justin ingaat op de beschuldigingen, de foto verwijdert of zijn Instagram-account echt privé maakt. We wachten met spanning af. Wie heeft er popcorn?

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Breaking! Volgens Selena Gomez is Justin Bieber dus écht vreemdgegaan
Sluiten