Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 14 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – Britney Spears maakt een nummer samen met Backstreet Boys

Wie Britney Spears volgt op de socials, weet dat ze niet meer is wat ze was. Sinds de controle over haar leven in handen ligt van haar vader (James Spears), zien we geregeld zorgwekkende filmpjes op TikTok en Instagram. Deze keer zagen we iets anders opvallends. In een tweet liet Britney namelijk weten dat ze een nummer maakt samen met Backstreet Boys.

We weten niet van jou, maar wij hebben wel zin in wat ‘90s vibes.

Britney Spears en Backstreet Boys

Britney plaatste het grote nieuws op Twitter en we wisten niet wat we hoorden. In 2016 bracht de zangeres haar album Glory uit, en die heeft ze nu in een deluxe-versie opnieuw uitgebracht. Op dat album hoor je ook het nummer ‘Matches’, dat ze samen met Backstreet Boys maakte maar nooit is uitgebracht.

Ophef bij fans

Alsof er niks aan de hand is. Well, de cover van het opnieuw uitgebrachte album heeft veel fans aan het denken gezet. Vele fans zijn al lange tijd ongerust over Britney Spears haar mental health. Er duiken constant vreemde filmpjes op op onder andere haar Instagram-acocunt, waarin ze af en toe zelfs hulp te lijkt vragen door subtiele handelingen.

Over dat laatste, toen Britney de cover van haar nieuwe album deelde op social media, wisten fans niet wat ze zagen. Want wat doet die ketting daar?

Volgens fans kan het absoluut geen toeval zijn, aangezien ze al lange tijd aan het worstelen is met haar vader. Fans denken dat Britney met de nieuwe cover wil laten zien dat ze ‘geketend’ is aan haar verleden.

Reageer op artikel:
Hold on – Britney Spears maakt een nummer samen met Backstreet Boys
Sluiten