Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 17 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Brody Jenner weigert terugkeer in The Hills een comeback te noemen

Terwijl er lange tijd gespeculeerd werd over de mogelijke terugkeer van heart breaker Brody Jenner in ‘The Hills Reboot’, is er nu duidelijkheid. Hij is ook te zien in het langverwachte nieuwe seizoen. Maar een comeback? Dat mag het dus niet genoemd worden.

Het is het eerste wat je denkt: wat heeft Brody Jenner al die tijd uitgespookt? Hij verdween na zijn deelname aan de reality serie compleet van de aardbodem. Af en toe dook de zoon van Caitlyn Jenner nog op in ‘Keeping Up With The Kardashians‘, maar ook dat is verleden tijd.

Geen comeback in The Hills Reboot?

Je zou dan ook logischerwijs spreken van een comeback voor de dj – of wat doet hij eigenlijk tegenwoordig? Wij hebben werkelijk waar geen idee. Maar met het woord ‘comeback’ wil Brody dus niet geassocieerd worden.

Op Instagram plaatste hij een foto, waarin hij zijn hoofd levensgroot in een billboard heeft gefotoshopt. Hij schrijft: “Don’t call it a comeback. THE HILLS: New Beginings coming soon to @mtv #haterswillsayitsphotoshopped”.

Don’t call it a comeback. THE HILLS: New Beginings coming soon to @mtv #haterswillsayitsphotoshopped

86.4k Likes, 4,367 Comments – Brody Jenner (@brodyjenner) on Instagram: “Don’t call it a comeback. THE HILLS: New Beginings coming soon to @mtv #haterswillsayitsphotoshopped”

Brody Jenner toen versus nu

Even een opfrissertje. Want behalve dat de inmiddels 35-jarige Brody er nog altijd niet verkeerd uitziet, weten we bar weinig meer over hem. We moeten we diep in ons geheugen graven om op te rakelen wat hij voor fratsen uithaalde toen hij nog de show stal in ‘The Hills’.

Komt ie: Brody Jenner was voornamelijk bekend om zijn liefdesleven. Hij werkte namelijk zowel Lauren Conrad, Audrina Patridge en Kristin Cavallari af in de serie. Hij had later ook nog een eigen realityserie met de tenenkrommende naam ‘Bromance’, maar deze werd al snel gecanceld wegens slechte kijkcijfers.

Wel weten we dat zijn liefdesleven wél een succes is geworden mettertijd. Want hij is in juni dit jaar in het huwelijksbootje gestapt met zijn jeugdliefde Kaitlynn Carter. Ze trouwden in een resort Nihi Sumba, op het tropische Sumbi Island aan de Indonesische kust. Dat heeft hij dan wel weer goed voor elkaar.

Terugkeer

Tjsa. we kunnen er lang of kort over zijn, maar zijn terugkeer op televisie valt toch echt weinig anders te noemen dan een comeback. Want voor de duidelijkheid, dit is de definitie van het woord volgens de encyclopedie van het web: ‘A comeback refers to the return of a person of public interest after a long-term hiatus or when an entity recovers from a large deficit to achieve victory.’

Dus. Ook al wil Brody zijn terugkeer geen comeback noemen, wij zijn hoe dan ook blij dat hij binnenkort weer op de beeldbuis te zien is.

Kim Kardashian speelde een rolletje in The Hills – maar werd eruit geknipt

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Brody Jenner weigert terugkeer in The Hills een comeback te noemen
Sluiten