Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Op TikTok gaat een broek van Zara viral die zorgt voor scheetgeluiden

Eens in de zoveel tijd zien we weer een item van Zara voorbij komen dat viral gaat. Van een eigen Instagrampagina van een bepaald rokje tot een video op TikTok over scheetgeluiden die een broek maakt. Ja, dat laatste is no joke. Op TikTok gaat nu een video viral over een broek van Zara.

Enne.. die broek kan je niet voor elke gelegenheid aan, zullen we maar zeggen.

Broek van Zara viral via TikTok

Julia Leonard uit New York plaatste een video op TikTok waar in het eerste shot al stond dat iedereen die bij Zara shopt, moest blijven kijken.

Ze vertelde dat ze onlangs een broek van Zara heeft gescoord – een leatherlook flared broek – die ze graag wilde dragen tijdens een etentje met haar familie. So she did. En ze is maar al te blij dat het een etentje met familie was.

Scheetgeluiden

On our way out, my sister drops her phone, so I go down to pick it up, and this happens…” vertelt Julia, waarna ze via TikTok demonstreert wat er gebeurde. Ze squat om de telefoon op te pakken en dan gebeurt het.

De broek van Zara maakt een scheetgeluid. Niet bepaald een sound die je graag laat horen in een overvol restaurant. “So here’s a warning if you want to buy these pants, don’t bend down!

@julialennaaa

Save yourself because I couldn’t 😭 #zara #leatherpants #Boo #funny #embarrased #storytime

♬ original sound – Julia

Echte scheet

Op Buzzfeed vertelde Julia nog wat meer over het voorval. Haar zus – voor wie ze de telefoon oppakte – dacht dat ze écht een scheet liet. De rest van haar familie ging stuk.

My family was cracking up hysterically. They made me do it over and over again and made a show out of it. I did a whole HIIT workout for how much my legs were going up and down.”

Sterker nog, op TikTok krijgt ze ook veel aanvragen om opnieuw filmpjes te uploaden met de broek van Zara en het scheetgeluid. Hilarisch.

@julialennaaa

Reply to @hokuyasu If my ass doesn’t get bigger I’m gonna cry 😭 more content to come 😏 #zara

♬ original sound – Julia

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Op TikTok gaat een broek van Zara viral die zorgt voor scheetgeluiden
Sluiten