Bruids-Crocs zijn een ding nu en wij hebben hier zo onze vraagtekens bij

Crocs… misschien wel de meest seksloze schoenen op deze aardbol. Comfortabel zijn ze wel, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Toch heeft ook Crocs ook een aantal trouwe aanhangers en voor die mensen is er goed nieuws. Er zijn nu namelijk speciale bruids-Crocs.

Eerlijk is eerlijk, veel van ons hebben ze als kind gehad, Crocs. Het liefst knalden we ze helemaal vol met glimmende steentjes, maar de hype was – gelukkig – ook snel weer voorbij. Dat het animo voor Crocs gedaald is, is ook te zien aan de verkoopcijfers. Afgelopen jaar ging Crocs namelijk bijna failliet, maar het bedrijf wist het uiteindelijk te redden.

Crocs om in te trouwen zijn een ding

Voor de liefhebber – of voor mensen die extreem onhandig op hakken lopen – zijn er nu Crocs om in te trouwen. Je moet ervan houden, want de schoenen zijn op z’n zachtst gezegd nogal excentriek. Wie denkt dat deze klompjes ontzettend 2007 zijn heeft het mis, de klompjes-hype is namelijk weer terug van weggeweest.

crocs om in te trouwen

Op Etsy is er een verkoper genaamd ‘princesspumps‘ die opgepimpte Crocs verkoopt en deze bruids-Crocs vallen ook onder haar collectie. Dit zijn de ‘Starlight Sequin Crystal Iris Crocs Clogs Classics’ om precies te zijn. Een hele mond vol. En wie deze Crocs in zijn of haar kast wil, betaalt hier flink voor. De Crocs kosten namelijk €92,56.

Festival Crocs

Princesspumps was nog lang niet uitgeglitterd na het maken van de trouw-Crocs, ze bracht naast de bruidsklompjes ook een festival variant uit. Wij zien onszelf niet meteen rondlopen op deze praktische stappers, maar de meningen zijn zoals altijd verdeeld. Aan kleur en glitter in ieder geval geen gebrek, dit zijn schoenen voor de paradijsvogels onder ons.

crocs trouwen festival

Wel glitters, maar geen Crocs? Niet getreurd, want princesspumps knutselt ook beglitterde All Stars en Vans. Toch liever sneakers? Lees dan dit artikel.

Pretty52

Reageer op artikel:
Bruids-Crocs zijn een ding nu en wij hebben hier zo onze vraagtekens bij
Sluiten