Suze van As
Suze van As Love & Life 19 juni 2017

Bruidsmeisje wordt verrast met aanzoek tijdens huwelijk beste vriendin

Over het algemeen is het best wel not done om een aanzoek te doen tijdens de bruiloft van een ander (dag, dag, spotlight), maar dít aanzoek werd zelfs met hulp van de bruid zelf gepland.

Jess, de bruid in kwestie, deed alsof ze haar boeket traditioneel over haar schouder ging gooien, maar in plaats daarvan gaf ze het boeket aan haar beste vriendin Jessica en vertelde haar dat ze zich eens moest omdraaien. Daar stond haar vriend Adam, geknield met een ring in zijn hand. Het klinkt als een sprookje, maar het overkwam het bruidsmeisje toch echt – en haar gezicht spreekt boekdelen.

In de weken voorafgaand aan de bruiloft in Jamaica bespraken Jessica en Jess hoe leuk het zou zijn als Adam haar ten huwelijk zou vragen tijdens de mooie reis, waarna bruid Jess bedacht dit verhaal eens met Adam zelf te overleggen. Aangezien de twee enorm goede vrienden zijn, besprak ze het idee om dit aanzoek zelfs tijdens haar eigen bruiloft te doen, waarop Adam initieel met een ‘nee’ antwoordde. Hij wilde immers niet de show stelen met zijn aanzoek. Jess stond er echter op, en de twee besloten alles in scène te zetten.

Laten we het allemaal even nog liever maken: het moment dat de bruid het boeket aan Jessica gaf, werd ‘Marry Me’ van Bruno Mars gedraaid. De fotograaf van het mooie moment, Ross Dance, vond het een prachtige ervaring: “The experience was unlike anything I had ever witnessed.”

Ross: “As soon as her best friend realized what was about to transpire, my eyes filled up with tears and I became a spectator. I actually had to snap myself out in order to keep taking photos. The energy and love in the room was palpable.” Het is hem in ieder geval zeker gelukt om prachtige, emotionele foto’s te maken van het verloofde stelletje. Kijk hieronder maar mee.

Deze lama’s kun je inhuren als bruiloftsgasten – in gepaste kleding

Dit stel bewijst dat een Harry Potter-bruiloft ook écht fancy en volwassen kan zijn

popsugar

Reageer op artikel:
Bruidsmeisje wordt verrast met aanzoek tijdens huwelijk beste vriendin
Sluiten