Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Beauty 12 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Ga je naar een bruiloft? Dit zijn de mooiste jurkjes

Tuurlijk weten we dat op een bruiloft de bruid de show steelt. Dan heb je ook nog de bruidsmeisjes die er extra mooi uitzien, maar dat betekent niet dat jij er als een grijs muisje bij hoeft te lopen. Dit zijn de leukste jurkjes voor een bruiloft.

Bruiloft jurkjes

Tijdens een speciale gelegenheid zoals een bruiloft wil je niet in je jeans aan komen zetten. Daarnaast kan je ook weer niet té erg uitpakken qua outfit, want dan pak je de shine van de bruid. Iets wat je niet in dank afgenomen gaat worden.

Dus, de oplossing? Op zoek gaan naar een betaalbare jurk die fashionable is én leuk voor zo’n bijzondere gelegenheid. Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij alvast de leukste op een rijtje gezet.

Gehaakt mini-jurkje

Asos €51,99
Wil je een jurkje dat je ook na de bruiloft nog vaak aandoet? Dan is dit een goede optie. Door de lengte en de vorm is het wel een jurkje voor een speciale gelegenheid, maar kan je het item ook aan naar bijvoorbeeld een gezellig etentje. Pastelkleurtjes zijn trouwens altijd een goed idee wanneer je naar een bruiloft gaat. Het is lief, het is geen wit (stel je voor) en het past bij de gelegenheid.

Bloemenjurk

Topshop €89,00
Dit jurkje is wederom een echte topper voor zo’n romantische dag vanwege het zachte kleurtje. Het model van de jurk, vooral de hals, is heel erg vrouwelijk. Draag deze jurk op die speciale dag met een paar mooie hakken, maar doordeweeks kan je deze ook prima aandoen met een lichtgekleurde sneaker eronder.

Gestreept jurkje

€120,00 Reformation
De kwaliteit van deze jurk is super mooi, waardoor het het geld absoluut waard is. Een relatief simpel model, maar vanwege de gekleurde streepjes en de kwaliteit is het een perfecte jurk voor een bruiloft. Je kan het heel simpel houden, maar ook wat extra’s toevoegen door er mooie accessoires bij te dragen. Ook fijn: de bandjes van dit jurkje zijn verstelbaar, dus je kan zelf bepalen hoeveel je van de rug laat zien.

Polkadot jurkje

Ganni €169,00
Ja, dit is een wit jurkje. Toch kan een wit jurkje naar een bruiloft wel als het een print heeft of als het gebroken wit is.

Omslagjurkje

€79 Urban Outfitters
Ben je niet zo van de pastelkleurtjes dan kan je natuurlijk ook gewoon voor een feller kleurtje gaan. Niks mis mee. Een omslagjurk is leuk omdat het ook erg vrouwelijk en lieflijk is, waardoor het goed bij de setting past. Doe er een paar mooie hakken onder en je bent klaar om te gaan.

Jurkje met ruches

ASOS €19,99
Wil je liever niet zoveel geld uitgeven aan een jurkje voor een bruiloft, maar wil je er wel leuk uitzien? Dan is dit het jurkje voor jou. Dit jurkje met ruchezoom is perfect voor een romantische gelegenheid als deze.

Wil je meer kledinginspiratie opdoen? Dan vind je dit ook leuk.

De leukste jurkjes in de sale die je moet hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ga je naar een bruiloft? Dit zijn de mooiste jurkjes
Sluiten