Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Food 22 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Zondag brunch tip: shared dining bij Harbour Club in Amsterdam

Op zondag houden we van een goede brunch, het liefst met een glas alcohol in de hand. Recent spendeerden we onze brunch uurtjes bij de Harbour Club in Amsterdam en waren we blij verrast. Lees hier wat we aten en waarom jij deze hotspot niet aan je voorbij wilt laten gaan.

Harbour Club

Of je nou zin hebt in een brunch, lunch, borrel of avondmaal, bij Harbour Club zit je goed. Dit restaurant is inmiddels gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Vinkeveen. Je eet er de lekkerste sushi, de meest verse vis en bijzonderste groenten. Ook carnivoren kunnen hun hart ophalen: op de kaart prijken een aantal vleesgerechten.

brunch

Shared dining brunch

Wij vinden dat sushi altijd een goed idee is, zeker bij een restaurant als Harbour Club, dat bekent staat om de geweldige sushi. De chef maakte een uitgebreid menu vol lekkere sushi en home made wasabi, die verrassend goed smaakte.

Voordat we onze eerste sushi aten, was de wijn al ingeschonken. Aangezien Mijn tafelgenoot en ik graag fanatiek sporten in de ochtend en ook de dag van onze brunch een flinke gymsessie erop hadden zitten, waardoor de drankjes nog beter smaakten en hun werk deden.

brunch

Dan het eten. Van de nigiri tot hun bekende Salmon Torch Maki: alles smaakte even goed. Omdat Harbour Club aan het water gelegen is, is het de perfecte plek om even te ‘ontsnappen’ uit de stad, terwijl je de stad niet hoeft te verlaten.

Kortom: trommel je vriend, vriendin of groep vriend(inn)en op voor een welverdiende zondagse brunch bij Harbour Club. Wij zien geen reden om het niet te doen. Treat yo’self, want het is immers weekend en je werkt al hard genoeg.

brunch

Het hele menu van Harbour Club bekijk je hier.

Lees ook: NSMBL Dining Hotspot: Pesca in Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zondag brunch tip: shared dining bij Harbour Club in Amsterdam
Sluiten