Bubble Braids zijn hot en zo maak je ze bij jezelf

Vlechten zijn de perfecte oplossing als je zin hebt in iets anders dan los haar. Toch heeft niet iedereen de skills en tijd om een vissengraatvlecht of andere creatie bij zichzelf te maken. En voor die mensen (jij en ik, beter gezegd) bestaan er Bubble Braids.

Jawel. Dé vlecht voor mensen die de vissengraatvlecht al hebben opgegeven en een tikkeltje lui zijn geworden met het uitproberen. Bovendien ziet het er amazing uit. Wedden dat je dit vandaag nog wil proberen?

Bubble Braids

Zie Bubble Braids als een upgrade van de welbekende paardenstaart. Het leuke is dat het maar een paar minuten kost om ze te maken. Als je een paardenstaart bij jezelf kunt maken, kun je Bubble Braids zeker.

Er bestaan ook meer variaties. Je kunt natuurlijk kiezen voor één Bubble Braid, maar twee zijn ook mogelijk. Er zijn genoeg opties. Voor welke ga jij?

1. Bubble Braids bij jezelf maken

Wij zouden NSMBL niet zijn als we je niet zouden vertellen hoe je Bubble Braids bij jezelf kunt maken. Zó ga je te werk.

1. Maak eerst een paardenstaart bij jezelf. Zin in een sporty look? Doe je paardenstaart dan lekker hoog op je hoofd. Als je voor meer casual wil gaan, kies dan voor een paardenstaart in het midden. Een lage paardenstaart is perfect voor date night.

2. Ga je voor een strakke Bubble Braid, of liever wat losser? Dan kun je ervoor kiezen om wat babyhaartjes uit je staart te trekken.

3. Pak nu een nieuw elastiekje en maak dat vast in je paardenstaart, een paar centimeter verder dan waar het eerste elastiekje zit.

4. Gebruik je vingers om de afstand van het volgend elastiekje te bepalen en om te zorgen dat je een Bubble shape krijgt. De vlecht heet niet voor niets Bubble Braids.

5. Laat een stuk aan het uiteinde los om een moderne look te creëren.

6. Tada, je Bubble Braid is zo goed als af. Je kunt met je handen natuurlijk nog zorgen voor de finishing touch.

Andere toffe kapsels en haartips

Reageer op artikel:
Bubble Braids zijn hot en zo maak je ze bij jezelf
Sluiten