Josca
Josca Love & Life 17 mei 2016

Bucket list: 5 bijzondere plekken om te bezoeken als je van dieren houdt

Voor de volgende plaatsen moet je wel eventjes reizen, maar dan heb je ook een hele speciale ervaring!

1. Zwemmen met varkentjes op de Bahama’s.
Hier is het mogelijk om te zwemmen met biggetjes! Het water is helder, het weer is heerlijk en je krijgt gezelschap van de liefste varkentjes die je ooit hebt gezien. Alleen maar een winsituatie dus.

2. Kattencafés in Tokyo, Japan.
Er bevinden zich erg veel kattencafés in Japans hoofdstad, dat je deze plaats haast wel op je bucket list móet zetten als kattenliefhebber. Bij de meeste cafés mag je gerust de katten knuffelen of komen ze zelfs bij je op schoot zitten terwijl jij aan je kopje koffie sipt. Benieuwd waar zich nog meer dierencafés bevinden? Wij vonden er maar liefst 15 over de hele wereld verspreid!

3. Sloth Sanctuary in Costa Rica.
Luiaardlovers opgelet: deze plek is waarschijnlijk de hemel voor je! Hier worden luiaards opgevangen die hulp nodig hebben. Vanwege de veiligheid van de luiaards mag je ze echter niet vasthouden, maar het is al genoeg om hun gezelschap te mogen zijn.

4. Zao Fox Village in Japan.
Als je van vossen houdt is dit een geweldige plek om te bezoeken. In dit dorpje wonen verschillende soorten vossen die tam zijn, wat betekent dat je ze ook kan aaien en zelfs knuffelen! En ja, als je er dan toch bent, met ze op de foto gaan.

5. Kangaroo Sanctuary in Australië.
Australië is het thuis van zoveel verschillende en unieke dieren, waaronder de kangoeroe. Officieel was de Kangaroo Sanctuary in Alice Springs een opvangcentrum voor baby kangoeroes, maar momenteel kun je er ook een rondleiding krijgen en oog in oog staan met kangoeroes in alle soorten en maten.

Tijd voor je dagelijkse dosis schattigheid! 58 x de allerliefste babydieren:

Reageer op artikel:
Bucket list: 5 bijzondere plekken om te bezoeken als je van dieren houdt
Sluiten