Omdat december al duur genoeg is: 11x fashionable kerstcadeaus voor een klein budget

Je kent het wel: tijdens Black Friday begon je shopping spree en sindsdien ben je blut. Omdat het salaris nog even op zich laat wachten en kerst toch nadert, zetten we de leukste budget kerstcadeaus op een rij. Leuk voor jezelf of een ander.

Budget kerstcadeaus

Voor een gezellige kerst mét pakjes onder de boom hoef je geen nier af te staan. Wij zetten de leukste budget kerstcadeaus voor onder de twintig euro op een rij.

1. Arket perfume oil – €19

Arket parfum - budget kerstcadeaus
Arket

Arket heeft recent een eigen parfum ontwikkeld en daar zijn we héél erg blij mee. Het parfum is op oliebasis en bevat geen alcohol, waardoor het je huid niet irriteert. Daarnaast is het verpakt als roller, waardoor je ‘m ook gemakkelijk meeneemt in je tas of op reis.

2. Gina Tricot riem – €15,19

budget kerstcadeaus
Gina Tricot, Zalando

Western invloeden zijn hip; daar is deze riem het bewijs van. En het mooie is: hij is nu in de sale bij Zalando. Tip van ons: bestel op tijd zodat niemand teleurstelt.

3. Carhartt beanie – €18,95

budget kerstcadeaus
Carhartt, Zalando

Het is KOUD. En wat hoort er bij de kou? Juist, een muts. Het liefst in een van onze lievelingskleuren van het moment: lila. Hier maak je overigens je moeder of je zusje ook blij mee.

4. Zara haarspeldjes – €12,95

budget kerstcadeaus
Zara

Tegenwoordig zie je menig influencer met de meest bijzondere haarspeldjes voorbij komen. Deze gekleurde van Zara zijn het ideale budget kerstcadeau als je het ons vraagt.

5. Zara gouden ketting – €12,95

budget kerstcadeaus
Zara

Een echt gouden ketting vraag je maar voor je verjaardag, want dat gaat je helaas niet lukken voor onder de twintig euro. Gelukkig maar Zara leuke look-a-likes en past dit exemplaar prima binnen een klein budget.

6. Weekday neon coltrui – €20

budget kerstcadeaus Weekday top
Weekday

Tijdens de afgelopen fashion weeks hebben we veel felle neon kleuren voorbij zien komen. Beken kleur en ga voor een col als deze in neon groen. Combineer de top met een chunky zwarte trui en broek en je bent klaar om te gaan.

7. MAC Retro Matte lipstick – €19,50

budget kerstcadeaus lipstick
MAC, de Bijenkorf

MAC maakt klassieke lipsticks voor een zacht prijsje. Uit ervaring kunnen we vertellen dat deze matte lipstick lang blijft zitten en niet opdroogt. Kortom: ideaal kerstcadeau voor een klein budget.

8. Weekday scrunchie – €4

budget kerstcadeaus
Weekday

Wie bezit er tegenwoordig niet een stuk of dertien scrunchies? Omdat we er nooit genoeg van hebben (net als met schoenen en tassen), is dit een leuk kleinigheidje. Ook geschikt voor je jongere zusje die er waarschijnlijk net als jij bij wil lopen.

9. Dopper waterfles – €12,50

budget kerstcadeaus dopper
Dopper, de Bijenkorf

Save the world en koop minder plastic. Zie het als een goed voornemen om altijd een eigen waterfles in je tas te hebben, waar je ook gaat. Deze Dopper is inmiddels een klassieker en kan je inslaan voor je hele gezin.

10. H&M glitteroorbellen – €12,99

budget kerstcadeaus oorbellen
H&M

Eigenlijk wil je deze oorbellen met kerst al in, dus zorg ervoor dat jullie de cadeaus ‘s ochtends uitpakken en shine als nooit tevoren.

11. & Other Stories zonnebril – €13

budget kerstcadeaus zonnebril
& Other Stories

Ook in de winter schijnt de zon (thanks god) en daarom is een zonnebril altijd een goed idee. Dit exemplaar houdt misschien niet de meest felle zonnestralen tegen, maar is wel erg leuk én lief voor je portemonnee.

Lees ook: De kerstcollectie van Zara is gelanceerd dus zeg maar doei tegen je salaris

Reageer op artikel:
Omdat december al duur genoeg is: 11x fashionable kerstcadeaus voor een klein budget
Sluiten