Gina Koninkx
Gina Koninkx Food 13 sep 2019

Dol op kunst, fashion, muziek en visual arts? Dan is BUDX écht een evenement voor jou en je vrienden

Pop your bottles want het iconische merk Bud (Amerikaanse Budweiser) is gelanceerd in Nederland. Het heet niet voor niks ‘The King of Beers’ want het grootste bierwerk ter wereld smaakt goddelijk. Bud organiseert in september zelfs een inspirerend evenement in Amsterdam en jij kunt daar bij zijn.

Onlangs was NSMBL bij het King’s Alley evenement van Bud en dat heb je wellicht al op onze Instagram stories voorbij zien komen. Een beetje jaloers? Dan heb je geluk want Bud organiseert nu een nog veel groter evenement en daar kun jij bij zijn, met je vrienden natuurlijk.

BUDX in Amsterdam

Op 25 en 26 september vindt het BUDX event plaats bij Temp. in Amsterdam. Dit evenement werd eerder al in steden als Parijs, Tokyo en Lagos gevierd en vindt nu voor het eerst plaats in Amsterdam. Wil je bij zijn toch? Dat kan. En wat je gaat zien daar is ontzettend gaaf. Het merk Bud omarmt cultuur met in het bijzonder Hiphop, Techno, House en Fashion.

Het tweedaagse event staat daarom in het teken van kunst, fashion, muziek, panels, masterclasses, visual arts en nog veel meer. Bekende en bovenal inspirerende gastsprekers praten over verschillende interessante onderwerpen in de vorm van talks en panels. Onder andere Jarreau van Dal wordt geportretteerd om zijn weg naar succes te volgen. Naast bekende artiesten en sprekers wordt er ook een podium geboden aan lokaal talent.

Info over BUDX

Er is op beide dagen plek voor 1500 bezoekers en de toegang is helemaal gratis. Om een ticket te bemachtigen wordt er een loting gedaan, want je snapt: hier wil je bij zijn. Inschrijven voor het event kan hier.

De line-up van het evenement is inmiddels bekend en vind je hier.

BUDX is heading to Amsterdam met Kerri Chandler, Benji B, Jarreau Vandal en nog veel meer. Schrijf je nu in voor gratis tickets via de link in onze bio. #BUDXAMSTERDAM #BudNetherlands

74 Likes, 2 Comments – Bud Netherlands (@bud_nl) on Instagram: “BUDX is heading to Amsterdam met Kerri Chandler, Benji B, Jarreau Vandal en nog veel meer. Schrijf…”

Data: 25 en 26 september
Locatie: Temp. Amsterdam
Tijden: 17.00 uur tot 02.00 uur

Proost!

Bud wordt nu al geschonken in Nederlandse horecazaken en is hét biertje van de urban millennial. Het merk staat namelijk voor zoveel meer dan alleen een biertje. Vanaf volgende week is Bud ook beschikbaar voor de retail. Ready to pop some bottles?

In samenwerking met Bud.

Reageer op artikel:
Dol op kunst, fashion, muziek en visual arts? Dan is BUDX écht een evenement voor jou en je vrienden
Sluiten